Prijava

Vaša prijava

Novitet u Komunalnom centru VG Goričanka smanjit će gužve


Takozvani “redomat” uvelike će smanjiti gužve, a ono još bitnije – građani će puno manje vremena potrošiti na plaćanje njihovih računa. Naime, do sada su se svi računi plaćali na svakoj blagajni zasebno, ovisno o komunalnom društvu.

Sličan sustav već je viđen u praksi, nalik onima u bankama i kod pružatelja telekomunikacijskih usluga. Na samom ulazu u VG Goričanku svaki će  korisnik prvo na ”redomatu” preuzeti broj. Nakon što se broj na zaslonu pokaže zajedno sa brojem blagajne, svi računi komunalnih tvrtki u Velikoj Gorici moći će se platiti na jednom mjestu.

Prvi, testni dan Redomata, prošao je odlično, povratne reakcije građana su sjajne, a i većinom su svi vrlo brzo shvatili novi princip.

– Do sad sam račune plaćala kao i svi ostali, čekala na jednoj blagajni desetak ili više minuta, nakon toga na drugoj, pa na trećoj… I tako svaki mjesec. Novi sustav naplate me ugodno iznenadio te me veseli što ću u budućnosti puno manje vremena izgubiti na čekanja u redu – rekla nam je naša sugrađanka Jasna koja, svaki mjesec dolazi i redovito plaća svoje račune.

Na samom ulazu, dok se novouvedeni projekt ne ‘uhoda’,  Goričanima će na usluzi biti zaposlenici VG Goričanke, a sve u cilju lakše i brže prilagodbe novom sustavu naplate.