Prijava

Vaša prijava

Ispunite anketu i sudjelujte u poboljšanju lokalnog prehrambenog sustava

[]

Istraživački projekt Cities2030 provodi aktivnosti vezane za sustav hrane u našem okruženju, a jedna od aktivnosti je anonimna online anketa koju imate prilike ispuniti i na taj način doprinijeti razvoju projekta i poboljšanju prehrambenog sustava.

Istraživanje ima za cilj identificirati prepreke i ranjivosti lokalnih prehrambenih sustava proučavajući prehrambeni sustav grada i regije. U okviru ovog istraživanja provodi se anketa među građanima diljem zemalja EU-a kako bi se prikupila njihova stajališta i iskustva s lokalnim prehrambenim sustavima.
Podatke prikupljene iz ankete projekt Cities2030 koristit će za izradu budućih preporuka kroz detaljna istraživanja.

Anketa je online i potpuno anonimna. Sudjelovanje u anketi je dobrovoljno i trajat će oko 10 minuta. Možete odbiti anketu ili izaći iz ankete u bilo kojem trenutku. Potrebno je popuniti sva pitanja.

Inače, projekt je financiran iz programa Obzor2020 s 41 partnerom koji dijele sličnu viziju poboljšanja prehrambenih sustava. Istraživanje je razvio projekt Cities2030, a koordiniralo ga je Sveučilište Ca’ Foscari u Veneciji.

Izraziti svoje stavove možete do 13. svibnja.

 

 

Ova objava Ispunite anketu i sudjelujte u poboljšanju lokalnog prehrambenog sustava se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Mraclin za čistu peticu