Prijava

Vaša prijava

Spasitelj Mijo: Caktaš srušio Inter nakon nesvakidašnjeg početka na Poljudu


Vrlo zanimljivo bilo je na Poljudu gdje je Hajduk ugostio Inter, a susret je okončan pobjedom domaćina 3:2. Inter je poveo i postigao posljednji pogodak na susretu, ali pobjeda Hajduka nije dolazila pod znak pitanja.

Hladan tuš za sve prisutne na Poljudu stigao je u 13. minuti kada je Inter stigao do vodstva. Poklonili su Splićani gostima prednost, u borbi za loptu bili su Serderov i Svatok, a branič Hajduka neopreznom je reakcijom poslao loptu u mrežu Posavca.

Domaćin je krenuo po poravnanje i imao veliku priliku u 23. minuti kada je Tahirajbio pred Kelavom, ali vratar gostiju odlično reagira i brani.

U 33. minuti ipak 1:1. Jradi je odlično ubacio, a Muhar je bio najviši u skoku, no glavom je prebacio loptu u mrežu svog vratara.

Inter je vrlo brzo mogao do prednosti, ali Posavec je odlično reagirao i zaustavio Serderova u sjajnoj poziciji i umjesto da se gosti vrate u plus, Hajduk je poveo i to u 44. minuti golom Mije Caktaša, Tudor je ubacio, a Caktaš glavom zabio.

Zanimljivo je bilo i u drugom dijelu, propušteno je nekoliko zanimljivih prilika do 70. minute kada je Hajduk stigao do povećanja prednosti i riješio pitanje pobjednika. Jradi je nabacio iz kornera, lopta dolazi do Caktaša koji iz blizine podiže na 3:1.

U završnici susreta Inter je uspio smanjiti na 3:2 golom Tsoneva, ali nije zaprijetio poravnanjem.

Hajduk je tako iskoristio kiks Gorice i stigao do velika tri boda.