Prijava

Vaša prijava

NINA VUKOVIĆ JUNIORSKA PRVAKINJA


Minulog vikenda održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke na zagrebačkom velesajmu. Maraton klub Velika Gorica nastupio je s dvije atletičarke. Kapetanica i najbolja velikogorička mlada atletičarka. juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 800 m i postavila svoj novi osobni rekord s vremenom 2:14,56, te postala prvakinja Hrvatske u ovoj disciplini. Druga predstavnica, talentirana Anja Petračić, nastupila je na utrci od 1.500 m te s vremenom od 5:53,81 zauzela 11. mjesto.

Nina Vuković i trener Franjo Gavranović

U subotu, 25.01.2020., u prostorijama Gradske sportske dvorane, održana je Godišnja skupština Maraton kluba Velika Gorica za 2019. Sjednicu su predvodili predsjednik Kluba Darko Batković, dopredsjednica Kluba Tajana Obradović i tajnik Bruno Škrinjarić. Izvršni odbor Kluba prezentirao je rezultate Kluba u 2019. godini kao i plan rada Kluba za tekuću godinu.
U 2020. Klub nastavlja sa svim redovitim projektima: Atletska škola, program Život u pokretu, Turopoljska trka, Dječji jesenski kros, Turopoljska liga trčanja, Turopoljska fašnička trka te Sretna trka. Plan rada za 2020. su jednoglasno usvojeni. U Klubu su izrazili zahvalu Zajednici športskih udruga grada Velika Gorica, Gradu Velika Gorica, Zagrebačkoj županiji, Zajednici sportskih udruga i saveza zagrebačke županije, Turističkoj zajednici grada Velika Gorica, DVD-u Turopolje, Gradskom društvu crvenog križa grada Velika Gorica, Školskom sportskom savezu Velika Gorica te brojnim drugim suradnicima i pokroviteljima na dosadašnjoj suradnji.