Prijava

Vaša prijava

Županu uručena Nagrada Hrvatskog motociklističkog saveza


Županu Stjepanu Kožiću uručena je Nagrada Hrvatskog motociklističkog saveza (HMS). 

Prijemu su nazočili predsjednik HMS-a, Stjepan Peršin, njegov zamjenik Zvonimir Pavlic, glavni tajnik Ivan Lafter te Mladen Čop, član Upravnog odbora.

Ovaj već tradicionalni susret s županom, zahvala je Zagrebačkoj županiji na potpori i suradnji koju pruža hrvatskom motociklizmu i njegovom razvoju.

„Iznimno mi je drago što se možemo naći i direktno se zahvaliti županu na svemu što Županija radi za nas. Iznimno je važna potpora koju nam pružate“, istaknuo je Stjepan Peršin.

Župan se zahvalio na dodijeljenom priznanju te istaknuo da Zagrebačka županija iznimno cijeni i ponosna je na svaki uspjeh sportaša u županiji. „Ulaganje u sport nikad nije uzaludno. Ono nam se višestruko vraća i iz tog razloga Zagrebačka županije izdvaja značajna financijskih sredstava. Naime, ove godine za sport smo predvidjeli preko 6 milijuna kuna“, dodao je župan Kožić.

Predstavnici HMS-a istaknuli su kako će se i ove godine, u svibnju, Europsko prvenstvo u motocrossu održati u Jastrebarskom u organizaciji Motocross kluba Jaska.

Župan je, još jednom, iskoristio priliku i čestitao Mladenu Čopu na dobivenoj Nagradi za životno djelo koja mu je uručena na proglašenju najboljih sportaša Zagrebačke županije u 2016. godini.