Prijava

Vaša prijava

7. studenoga 2014. Petak

Tereza Kesovija predstavila autobiografiju pred brojnom publikom

Glazbena diva predstavila je vlastitu autobiografiju u Domu kulture Galženica u Velikoj Gorici

Učenice 4.a timaritelji zoološkog vrta

Učenice 4.a OŠ Vukovina Patricija Jurković i Kristijana Novak u pratnji učiteljice Melite Krkanić posjetile su 29.10. 2014. Zoološki vrt u Zagrebu. Dobile su nagradu Postani timaritelj jer su poslale likovni i pismeni rad o njima zanimljivoj životinji. 

Učenici 2. a i b razreda posjetili DVD Velika Mlaka

     Dana 7. studenog 2014.  posjetili  smo vatrogasce u Velikoj Mlaki. Dočekali su nas zapovjednik Ivan Gašparević i vatrogasci Juraj i Robert.

Novo vozilo za hitnu pomoć u Velikoj Gorici

Osam novih vozila hitne pomoći, ukupne vrijednosti 2,74 milijuna kuna, uručeno je danas županijskom Zavodu za hitnu medicinu. Jedno od uručenih vozilo ostat će u Velikoj Gorici. Na primopredaji ključeva novih vozila bili su župan Stjepan Kožić, zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Ervin Kolarec, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije …

Vikend u techno ritmu

Ako ne znate kamo izaći ovog vikenda, u subotu 8. studenog, priprema se pravi party za sve ljubitelje techno zvuka. Naime, Drunk Session donosi četiri DJ-a koji će vas zabavljati cijelu noć.

Svatko ima "Pravo na drugu šansu"

U sklopu Matičina četvrtka sinoć, 6. studenog, predstavio se Klub liječenih alkoholičara „Dr. Branko Lang“ iz Velike Gorice i to kroz susret pod nazivom „Pravo na drugu šansu“.

Promjena u polasku školskog autobusa s područja Donjeg Hruševca

Školski autobus s područja Donjeg Hruševca kreće s pollazne stanice Bertići u 10,55 u B smjeni.

Pripremite živce: Gužva na Velikogoričkoj cesti tek počinje

od Velikog Polja do križanja za Veliku Mlaku slijedi asfaltiranje koje zahtjeva dolazak kamiona i većih strojeva

Kada ćemo moći biciklom do Zagreba?

Članovi Akcije za Turopolje pokrenuli su novu inicijativu koja za cilj ima spojiti Zagreb i Veliku Goricu biciklističkim stazama.

Učenici četvrtih razreda u Koncertnoj dvorani "vatroslav Lisinski"

    7.studenog 2014. učenici 4.b, 4.c i 4.d razreda bili su u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ gdje su gledali simfonijsku bajku „Peća i vuk“

Trgovinu oružjem oštetili za 90 000 kuna

Od 33 zabilježena razna događaja u policijskom tjednu evidentirano je 20 kaznenih djela, 4 nasilja u obiteljima i 4 prometne nezgode.

Slobodan vikend nogometaša Gorice

Gorica je slobodna zbog odustajanja Pomorca. U Mičevcu sutra igraju Klas i Udarnik, a nedjelja nudi utakmice Jedinstvene i Prve županijske lige

Počela deratizacija u Velikoj Gorici

Na području Velike Gorice provodi se deratizacija u javnim građevinama, na javnim prometnim zelenim površinama te obalama vodotoka u naseljima.

U Velikoj Gorici počelo trovanje štakora

Mjere deratizacije provode se pomoću mamka, odnosno pšeničnih nosača

Seminar Analiza rizika poslovanja kritičnih infrastruktura traje do u utorka

Na našem Veleučilištu održava se seminar Analiza rizika poslovanja kritičnih infrastruktura na kojemu sudjeluju djelatnici desetak ministarstava i Državne uprave za zaštitu i spašavanje. Polaznici seminara do sada su odslušali veći dio predavanja, a nakon odslušanih 88 sati trebali bi steći nova znanja na području primjene nacionalnog zakonodavstva.

Izgradnja vježbališta za odrasle

Izgradnja vježbališta za odrasle U Velikoj Gorici u Parku dr. Franje Tuđmana započela je izgradnja vježbališta za odrasle.

Stabilizirano poslovanje VG Komunalca

Stabilizirano poslovanje VG Komunalca

Stabilizirano poslovanje VG Komunalca

Stabilizirano poslovanje VG Komunalca Velikogoričko komunalno poduzeće VG Komunalac stabiliziralo je svoje poslovanje, te sada posluje s dobiti, rečeno je na tiskovnoj konferenciji na kojoj su predstavljeni poslovni rezultati društva.

Cvjetne gredice u Velikoj Gorici

Cvjetne gredice u Velikoj Gorici Došao nam je peti mjesec u kojem na našim cvjetnim gredicama mijenjamo jesensko cvijeće s ljetnicama. Zbog toga stavljamo par slika naših gredica uz koje svakodnevno prolazite, a i nekih koje možda niste primijetili.

Počinje rekonstrukcija drugog dijela Tomislavove u Gradićima

Počinje rekonstrukcija drugog dijela Tomislavove u Gradićima U ponedjeljak 11. svibnja počinju radovi na drugom dijelu Ulice kralja Tomislava u Gradićima na Željezničke do Odranske ulice.

IZOBRAZBA EDUKATORA ZA RAD S OSOBAMA S INVALIDITETOM U PODRUČJU UKRASNE HORTIKULTURE

Izobrazba edukatora za rad s osobama s invaliditetom u području ukrasne hortikulture Dolaskom proljeća tvrtka VG Komunalac d.o.o. kreće sa sadnjom ukrasnog bilja na cvjetnim gredicama u gradu Velika Gorica. Budući da su lukovice proljetnog cvijeća ocvale potrebno ih je zamijeniti ljetnicama, odnosno cvijećem koje će krasiti naš grad do …

Gorička tržnica dobila certifikate Seljačke tržnice

Gorička tržnica dobila certifikate Seljačke tržnice Dana 23.05.2015.g. na prostoru gradske tržnice u Velikoj Gorici održala se dodjela certifikata Proizvod hrvatskog seljaka. Cjelokupni projekt je pokrenula Udruga hrvatskih tržnica (UHT),s ciljem označavanja povrtnih kultura na području Republike Hrvatske, a koje se izravno nude potrošačima na ovlaštenim tržnicama kao što je …

Ulica kralja Tomislava je puštena u promet

Ulica kralja Tomislava je puštena u promet Obnova ulice izvodila se je u dvije faze. U prvoj fazi izvodili su se radovi od križanja Tomislavove s Gradićkom do križanja Tomislava ulice i Ulice Vladimira Nazora, dok se u drugoj fazi radilo od križanja Tomislavove i Nazorove do kućnog broja 103 …

Počela deratizacija u Velikoj Gorici

Na području Velike Gorice provodi se deratizacija u javnim građevinama, na javnim prometnim zelenim površinama te obalama vodotoka u naseljima. Deratizacija u samom gradskom dijelu kao i u okolnim mjestima počela je 3. studenoga, a trajat će do 14. studenoga. Mjere deratizacije provode se oblikom mamka (pšenični nosač) po normativima …