Prijava

Vaša prijava

Održana završna konferencija programa ZAŽELI za Općinu Orle


Dana 27.03.2023. godine održana je završna konferencija projekta ZAŽELI za Općinu Orle- faza III.

Projekt u iznosu od 492.500,00 kuna (65.365,98 EUR) sufinancirala je Europska unija temeljem Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Programa ZAŽELI – Program zapošljavanja žena – Faza III.

Projekt ZAŽELI provodila je Općina Orle u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Zagreb te Hrvatskim zavodom za socijalni rad Velika Gorica.

Projekt se provodio na području Općine Orle od 28.07.2022. do 28.03.2023. godine .

U razdoblju od 01.09.2022. do 28.02.2023. bilo je zaposleno 10 žena koje su skrbile o 60 korisnika i u tom periodu je podijeljeno 360 paketa higijenskih potrepština i sredstva za čišćenje.

Krajnjim korisnicima pružala se pomoć u dostavi namirnica, pripremi obroka, u održavanju čistoće stambenog prostora, briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pružanje podrške kroz razgovor i druženje te dostavi pomagala, plaćanje računa i sl.

U sklopu projekta održane su dvije javne tribine s predstavljanjem ciljeva i rezultata projekta te su u svrhu promocije i vidljivosti projekta izrađeni promotivni materijali.

Iza nas je osam mjeseci projekta koji smo proveli uspješno. Na početnoj konferenciji smo postavili ciljeve projekta i te smo ciljeve i ostvarili. Trajalo je kratko, kako za zaposlene žene tako i za krajnje korisnike. Hvala svima koji su sudjelovali u provedbi ovog projekta!“ – rekla je voditeljica projekta Renata Đurašin.

Na završnoj konferenciji bio je prisutan i načelnik Općine Orle g. Ervin Vujica koji je iskazao pohvale sudionicima u provedenom projektu te je rekao kako vjeruje da će ubrzo krenuti i njegova sljedeća faza.

Plakat za završetak

Letak za završetak

Ketering
Konferencija
Baner