Prijava

Vaša prijava

POZIV NA DOSTAVU PRIJEDLOGA


Obavještavaju se stanovnici Općine Orle kako je Zaklada „Hrvatska za djecu“ raspisala javni poziv za podnošenje prijava pravnih osoba za (su)financiranje programa i projekata.

Programi i projekti koji će se (su)financirali od strane Zaklade Hrvatska za djecu usmjereni se na dobrobit djece i mladih te podršku istima kroz različite sadržaje koji su od vitalne važnosti za njihov rast i razvoj.

Obzirom da Općina Orle uvijek osluškuje potrebe svojih stanovnika, te kako bi zajednički utjecali na poboljšanje kvalitete života djeca i mladih, molimo stanovnike općine Orle da se jave sa svojim prijedlozima vezanim za programe/projekate koji bi se (su)financirali od strane Zaklade „Hrvatska za djecu“.

Aktivnosti i svrha programa/projekata za koje se temeljem ovog Javnog poziva traži (su)financiranje od strane Zaklade moraju biti usmjereni na promicanje dobrobiti osobnih i imovinskih prava djece te osnaživanje obitelji u situacijama različitih socijalnih, zdravstvenih, odgojnih i obrazovnih potreba djece, odnosno na podupiranje kulturnih, obrazovnih, sportskih, rekreacijskih, vjerskih i drugih sadržaja od vitalne važnosti za rast i razvoj djece i mladih.

Vremensko razdoblje za provedbu programa i projekata prijavljenih u sklopu ovog Javnog poziva može trajati najduže 14 (četrnaest) mjeseci i to u razdoblju od početno 1. listopada 2019. godine do zaključno 31. studeni 2020. godine.

Krajnji korisnici programa/projekata u svezi s kojima se traži (su)financiranje u sklopu programa/projekata prijavljenih temeljem ovog Javnog poziva mogu biti samo i isključivo djeca i mladi, do najviše 29 (dvadeset i devet) godina starosti, s prebivalištem ili boravištem na području Republike Hrvatske.

Programi i projekti koji se prijavljuju za (su)financiranje od strane Zaklade temeljem ovog Javnog poziva mogu se provoditi samo i isključivo na području Republike Hrvatske, bez ograničenja unutar navedenog.

Zaklada će temeljem ovog Javnog poziva (su)financirati po 1 (jedan) program/projekt pravne osobe u najnižem pojedinačnom iznosu od 10.000,00 kn (deset tisuća kuna i nula lipa), odnosno u najvišem pojedinačnom iznosu od 100.000,00 kn (sto tisuća kuna i nula lipa).

Svoje prijedloge do 31. svibnja 2019. godine, stanovnici Općine Orle mogu dostaviti putem:  e-mail adrese: opcina.orle@zg.ht.hr, putem pošte ili osobno, na adresi Općine Orle, Orle 5, 10 411 Orle.

Zahvaljujemo na suradnji,

Općina Orle