Prijava

Vaša prijava

EMOCIONALNA INTELIGENCIJA: JESMO LI SRETNIJI I KOMPETENTNIJI OTKAD ZNAMO ZA NJU?


Pojam emocionalne inteligencije je jedan od najpopularnijih termina s područja psihologijske znanosti, a razlog njene popularnosti je u važnosti emocija u našem svakodnevnom životu. Emocionalna inteligencija se može razvijati, a veće osobno iskustvo doprinosi boljem razlikovanju odnosa prema vlastitim emocijama i emocionalnim reakcijama. Osobe kojima su vlastiti osjećaji jasniji brže iznalaze strategije suočavanja sa stresom i učinkovitije ublažavaju negativne učinke stresnih događaja. Pokloniti pažnju emocijama, održavati ugodna i djelovati na neugodna raspoloženja može pomoći nama odraslima, a kao stručnjaci i/ili roditelji možemo pomoći i djeci.

Predavanje na temu "Emocionalna inteligencija: jesmo li sretniji i kompetentniji otkad znamo za nju?" održat će doc.dr.sc. Eva Anđela Delale s Odjela za psihologiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Predavanje će se održati u srijedu 15. svibnja 2013.g. u 13.00 sati u Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, Kurilovečka 48.

Predavanje će za članove biti bodovano prema Pravilniku o stručnom usavršavanju Hrvatske psihološke komore.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo zainteresirane da se prijave na telefon 6231-734, na fax 6231-735 ili na e-mail info@centar-dmo-vg.hr.


Državno prvenstvo u odbojci za djevojke