Prijava

Vaša prijava

UPISI U PROGRAM "RASTIMO ZAJEDNO"


Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica pokreće novi ciklus radionica za roditelje pod nazivom "Rastimo zajedno". Program je namijenjen roditeljima djece u dobi do četiri godine. Radionice omogućuju protok novih informacija, znanja, vještina i podrške roditeljima te promiču rast i razvoj i roditelja i djeteta.

Kroz program roditelji će se međusobno upoznati, upoznat će se s "četiri stupa roditeljstva u najboljem interesu djeteta", preispitati vlastite roditeljske vrijednosti i ponašanja, upoznati se s temeljnim psihološkim potrebama, upoznati se s djetetovim potrebama i individualnim razlikama, dobiti uvid u unutarnje i vanjske izvore snaga. Više o samom programu možete pročitati na http://www.rastimozajedno.hr/#!rastimo-zajedno/csgz.

Program se sastoji od jedanaest dvosatnih tematski povezanih radionica koje provodi posebno educiran voditeljski tim stručnjaka za podršku ranom razvoju. Radionice će se održavati četvrtkom od 17.00 do 19.00 sati.

Zainteresirane roditelje pozivamo da se predbilježe osobno u Centru, na telefon 6231-734, putem e-maila info@centar-dmo-vg.hr ili putem FB stranice.

Predbilježbe su moguće do 8.veljače 2016.g.

Program je omogućen zahvaljujući sredstvima Zaklade "Hrvatska za djecu".

o-roditeljima-ovisi-kakvu-ce-sliku-o-sebi-imati-dijete-7252-469x313-20150330141324