Prijava

Vaša prijava

Krešimir Ačkar i Jelačić potpisali ugovor o izgradnji poligona za trening s umjetnom travom

[]

Nogometni klub Jelačić iz Vukovine rješava svoj najbolniji problem što se infrastrukture tiče. Poznato je da klub nema pomoćno igralište. Predsjednik Jelačića Saša Matejćić otkriva.

– Sve što je obećao, gospodin Krešimir Ačkar, v.d. gradonačelnik Velike Gorice a i veliki kandidat za ono bez predznaka (v.d.), to je i ispunio! Nakon uređenog prilaza klubu i prostorija u potkrovlju našeg nogometnog hrama, danas u petak 14. svibnja potpisan je i ugovor o izgradnji terena s umjetnom travom – kazao je Saša Matejčić, a Ačkar je dopunio:

Foto: Mato Paviša

– Svaki naš nogometni klub u Turopolju zaslužuje pomoćni teren ili poligon s umjetnom travom i samo nastavljamo s izdvajanjem sredstava za sve sredine u Turopolju pa tako i za Jelačić – otkrio je Krešimir Ačkar, ranije i sam vrstan nogometaš.

Pročelnik za mjesnu samoupravu gospodin Dražen Bačurin bio je konkretan.

– Radi se o terenu 36×18 metara s ogradom, zaštitnim mrežama i rasvjetom. Projekt će biti realiziran u suradnji s LAG-om Zrinska gora Turopolje iz fondova za ruralni razvoj – kazao je.

Foto: Mato Paviša

Izuzetno zadovoljan predsjednik Jelačića Saša Matejčić nije zaboravio iskoristiti prigodu zahvaliti se.

– U ime svih članova kluba, igrača, roditelja i navijača zahvaljujemo čelnicima grada Velika Gorica, na čelu s gospodinom Ačkarom. Zahvaljujemo bivšoj upravi kluba koja je pokrenula ovaj projekt, mjesnom odboru Vukovina na čelu s našim èlanom uprave Mariom Karapandžićem na uloženom trudu i zalaganju te na realiziranom projektu! Ovo je za možda veće klubove mala stvar, ali našem klubu ovo život znači – zaključio je predsjednik Jelačića iz Vukovine.