Prijava

Vaša prijava

Mraclinu puni plijen iz Jakovlja

[]

Jedinstvena županijska nogometna liga, 29. kolo

DINAMO (J) – MRACLIN 0:4

Na raskvašenom terenu Dinama iz Jakovlja gostujući igrači Mraclina rutinski su odradili posao za tri boda. Kako je TOP iz Kerestinca poražen u Stupniku igrači trenera Damira Milanovića novom pobjedom odmakli su najbližim pratiteljima na tablici TOP-u i Svetoj Nedelji na 6 bodova razlike na drugoj poziciji tablice.
U prvom poluvremenu uz ogroman posjed lopte, dva zicera (Roginić i Milatović) te podosta poluprilika za Mraclin, ipak se na odmor otišlo bez pogodaka. Opet je mraclinski stroj proradio u drugom poluvremenu. U 51. minuti Onić je oduzeo loptu na centru, uposlio Milatovića na lijevoj strani koji pak “lomi” svog čuvara te asistira Roginiću pred gol za poentiranje. Vodstvo je podebljao Vidović čiji se ulazak u igru u drugom dijelu itekako osjetio, pogodio je glavom nakon ubačaja s desna strane pred domaća vrata. Treći gol domaćini su zabili sebi, točnije nakon akcije Milatovića i njegovog upućivanje lopte u peterac Babić je zakucao u svoju mrežu. Točku na “i” što se odnosi na golove zaključio je ponajbolji pojedinac na terenu Milatović, nakon proigravanja Vidovića prema njemu u kazneni prostor spomenuti igrač “okrenuo” je čuvara i ljevicom plasirao loptu nisko u kut.

Jakovlje. SC Jakovlje. Sudac: Medved (Ivanić Grad). Pomoćnici: Spudić i Tišljar.

STRIJELCI: 0:1 – Roginić (51), 0:2 – Vidović (64), 0:3 – Babić (76 – autogol), 0:4 – Milatović (80).

DINAMO (J): Hercigonja, Petir, Špiček, Severin, Vrabec, Suhina, Piškor, Svetec, Doležal, Konjevod, Markus. Trener: Zvjezdan Brlek.

MRACLIN: Dražić, M. Kos, J. Domitrović, Skrbin, B. Dandić, Onić (od 71. Cerovski), Šikić (od 76. J. Cvetnić), Jurić, Koleš (od 59. Vidović), Milatović, Roginić. Trener: Damir Milanović.

Igrač utakmice: Pero Milatović.