Prijava

Vaša prijava

Mraclin potopio Jakovlje, Turopoljac zabio u 91. i 93. minuti za preokret

[]

U srijedu, 19. svibnja, po kišnom vremenu odigrano je 29. kolo Jedinstvene županijske nogometne lige. Većih iznenađenja nije bilo, tek je ambiciozni Jelačić iz Vukovine u Lomnici odigrao tek 2:2 nakon što je gubio 2:0. To je još jedan kiks nakon neočekivanih proljetnih poraza u Križu i Bedenici, a rezultat svega je povratak na peto mjesto. U subotu u Vukovinu stiže lider Samobor, a šesti Stupnik je sada na bod zaostatka.

Mraclin i dalje ruši sve pred sobom a nova žrtva je Dinamo u Jakovlju koji je popio četiri komada. Druga pozicija je sada još više učvršćena jer je TOP Kerestinec ostavio bodove u Stupniku.
Na čudesan način Turopoljac je u Rakovcu u očaj doveo istoimeni klub. U prvom poluvremenu Rakovec je imao više prigoda za pogotke a u drugom je ipak uspio i povesti 1:0. Turopoljac je na kraju zabio u 91. pa onda i u 93. minuti i odnio bodove s kojima bi se posljednji Rakovec približio Klasu i Slogi Križ na dva boda. Klas je izgubio doma od Strmca Bedenice 1:2 iako je vodio 1:0.

Uvjerljivo prvi Samobor i Polet Buševec igraju 26. svibnja u Samoboru.

Rezultati: Dinamo Jakovlje-Mraclin 0:4 (Roginić, Vidović, Milatović, a.g.), Lomnica-Jelačić Vukovina 2:2 (Gusak 2/Krasnić, Harambašić), Klas-Strmec Bedenica 1:2 (za Klas strijelac Domagoj Bedeković), Rakovec-Turopoljac 1:2 (za Turopoljac Horvat i Martinić), Vinogradar-Naftaš Ivanić 1:4, Sveta Nedelja-Sloga Križ 6:2, Rakov Potok-Vatrogasac Zdenci 4:2, Stupnik-TOP 1:0.


KNJIGA TJEDNA Sophie Blackall: Ako dođeš na Zemlju

Pobjede kadeta, pretkadeta i dječaka U13 i U12