Prijava

Vaša prijava

Kod Jelačića i Vinogradara zadovoljni remijem

[]

U posljednjem 34. kolu nogometnog prvenstva Jedinstvene županijske lige u subotu 12. lipnja u Vukovini Jelačić i Vinogradar iz Mladine odigrali su bez pogodaka 0-0. Utakmica nije odlučivala o ničem posebno, igralo se tek za prestiž ali dosadno nije bilo. Korektan dvoboj (nije pokazan ni jedan karton) odlično je sudio Marko Vuković iz Svetog Ivana Zeline a i pomoćnici Bruno Geller i Danijel Gašpar bili su na visini. Obrane jednih i drugih odigrale su također bez greške, posebno vratari Josip Braje i Davor Sakač.

Možda najbolje prigode za pogodak imali su domaći Mateo Nikić i gost Martin Borković. Mateo je u 53. minuti u slalomu nanizao nekoliko igrača i onda dobro nisko gađao svoj lijevi kut a Braje se onako korpulentan pošteno morao protegnuti i paradom izbaciti loptu u korner. Sedam minuta kasnije Borković je s 10 metara po sredini iz voleja kao iz topa pucao malo iznad grede Jelačićevog gola.

 

Tijekom utakmice pročulo se o stradavanju igrača Danske na Europskom prvenstvu pa je s dodatnom zebnjom praćena i skrb o ozlijeđenom igraču Vinogradara koji je završio u mreži iza Jelačićevog gola. Srećom, sve je završilo dobro pa su na kraju jedni i drugi s terena ispraćeni pljeskom i odobravanjem.

 

JELAČIĆ      0

VINOGRADAR   0

 

VUKOVINA Igralište Jelačića. Igrano 12. lipnja 2021. od 17.30. Sudac: Marko Vuković (Sveti Ivan Zelina) 7,5. Pomoćnici: Bruno Geller (Sveti Ivan Zelina) i Danijel Gašpar (Križ). Delegat: Vjekoslav Knez (Zaprešić).

 

JELAČIĆ: Sakač 7,5, Sabljak 6,5, Matić 6,5, Čumpek 7, Karaula 6,5 (od 74. Antonio Nikić-), Mihanović 6,5, Krasnić 6 (od 74. Malbašić-), Miletić-(od 26. M. Rajić 6), Mateo Nikić 6,5, Harambašić 6 (od 59. Josip Matejčić 6,5), Memić 6. Trener: Stefan Rajić 6,5

VINOGRADAR: Braje 7,5, Marinić 6,5, Vulje 7, Čejvanović 6,5, Stepinac 6,5, Prežgaj 6,5, Veselić 6 (od 73. Mesić-), Vađina 6 (od 81. Pleskina-, od 89. Gazilj-), Kurečki 6,5, Kladušan 6 (od 46. Belan 6), Borković 6. Trener: Sanjin Lucijanić 6,5

 

IGRAČ UTAKMICE: Josip Braje