Prijava

Vaša prijava

Vidovski nogometni “happyning” u Mraclinu

[]

U subotu povodom Dana Svetog Vida, zaštitnika Mraclina, sportskim događajima na Grabi završio je Vidovski tjedan. Nogometni klub Mraclin predstavio se u odličnom izdanju organiziranjem odigravanja 1. kola Turopoljsko-posavske lige i 6. Memorijalnog malonogometnog turnira “Blaž, Žina, Gale”. Također je odigrana prijateljska utakmica na Staroj grabi između veterana Mraclina i prijateljskog kluba iz Kaštel Sućurca koju su dobili domaćini. Rezultat je ionako nebitan, pala je velika fešta.

U pauzi malonogometnog turnira prijateljski susret odigrali su navijačka skupina iz Mraclina pod nazivom GPP protiv vatrogasaca JVP Velika Gorica koji je završio neriješenim rezultatom 1:1.

Sve nazočne tijekom događaja na velikoj terasi sportskog doma zabavljala je legendarna velikogorička grupa Sjaj koja se tijekom večeri pobrinula za fenomenalan štimung.

7. TUROPOLJSKO-POSAVSKA LIGA . 1. kolo
Otvorenje ovogodišnje lige odigravalo se po zaista teškim vremenskim uvjetima, na lijepom travnjaku Nove grabe po paklenoj vrućina svaka, čast igračima svih momčadi. Prikazali su srčan i borbeni nogomet da u što boljem svjetlu predstave svoje mjesto. U 8 odigranih utakmica postignuti su slijedeći rezultati: Mraclin – Bukevje 1:0, Novo Čiče – Vukovina 3:3, Gornje Podotočje – Jagodno 2:1, Kuče – Turopolje 4:2, Poljana Čička – Drnek 2:1, Buševec – Okuje 3:2, Lazina Čička – Veleševec 3:1, Ribnica – Rakitovec 3:2.

6. MEMORIJALNI TURNIR “BLAŽ, ŽINA, GALE”
CB Vision pobjednik
Na asfaltiranom igralištu Sportskog centra Grabe nastup na malonogometnom turniru je započelo 12 momčadi koje su razigravale u četiri skupine. Samo najbolji sastav u grupi izborio je polufinalne dvoboje. U prvom polufinalnom dvoboju između CB Stari Rim finale je izborio nakon sedmeraca kontra PPS, u regularnom dijelu utakmica je završila 2:2. Druga polufinalna utakmica OPG Cvetnić i CB Vision završila je bez golova. U raspucavanju sedmeraca igrači CB Vision pokazali su se umiješniji. Da su momčadi ravnopravne podjednakih kvaliteta pokazala je finalna utakmica koja je također završila bez pobjednika. U lutriji sedmeraca rezultat je opet bio neriješen 1:1. Za pobjednika turnira odlučilo je raspucavanje Luke Sedlačeka i Stjepana Martinića koji je ujedno i branio vrata u finalu za svoju momčad. Sedlačeku je Martinić udarac obranio, a kod izvođenja Martinić je sigurno pogodio u mrežu za naslov pobjednika CB Visiona. Organizatori su novčano i peharima nagradili prve tri plasirane momčadi, a pojedinačno epitet najboljih odnijeli su – najbolji vratar je Christian Sambol (CB Vision), Najbolji strijelac Marko Smolec (OPG Cvetnić) doj je Stjepan Martinić (CB Vision) proglašen najboljim igračem turnira. Utakmice su sudili Čunčić i Bratković.