Prijava

Vaša prijava

Gorička atletičarka Tena Martinec dvostruka viceprvakinja Hrvatske

[]

Atletičari goričkog Maraton kluba Velika Gorica, proteklog su vikenda sudjelovali na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za kadete/kadetkinje te mlađe kadete/kadetkinje u Čakovcu. Na natjecanja je sudjelovalo 50 klubova iz cijele Hrvatske i 622 atletičara natjecatelja. Veliku Goricu predstavljalo je šest natjecatelja u 8 atletskih disciplina. U ovo se natjecanju posebno istaknula Tena Martinec koja je u konkurenciji od 58 natjecateljica postala nova kadetska prvakinja Hrvatske.

– Natjecanja su se odvijala po izuzetno visokim dnevnim temperaturama, ali to kao da je bio motiv više našoj Teni Martinec da napravi „pakleni rezultat” u disciplini 300 m za kadetkinje. Tena jednostavno konkurenciji nije ostavila niti minimalnu priliku da je itko ugrozi u plasmanu – istaknuli su iz Maraton kluba Velika Gorica.

Nastupila je i na dionici od 600 metara te je još jednom pokazala svoju odličnu formu i okitila se još jednom titulom prvakinje Hrvatske. Osim toga, Tena je oborila i svoje osobne rekorde. Čestitamo!

Već ovog vikenda goričke atletičare čeka nastup na Prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore u Varaždinu.