Prijava

Vaša prijava

Gorica u prijenosu na Arena Sportu! Vojvodina za kraj slovenskih priprema

[]

Na bitno nižim temperaturama, u uvjetima u kojima je puno lakše odrađivati naporne treninge pod budnim okom trenera Krunoslava Rendulića, nogometaši Gorice ostavljaju iza sebe šest dana slovenskog dijela priprema za novu sezonu. Iza njih su i dvije utakmice na slovenskom tlu, pobjeda 1-0 protiv Celja i remi 1-1 s rumunjskim prvoligašem UTA Aradom, a prije povratka kući odigrat će još jednu.

U subotu od 17 sati, naime, odigrat će pripremnu utakmicu protiv novosadske Vojvodine, respektabilnog srpskog prvoligaša, a ta će utakmica biti i u prijenosu na kanalu Arena Sport 1. U toj televizijskoj kući ova je utakmica očito označena kao jedna od najzanimljivijih u subotnjem rasporedu prijateljskih ogleda, pa će i navijači našega prvoligaša moći u prijenosu uživo pogledati kako u ovom trenutku izgleda Rendulićeva Gorica.

Dramatičnih promjena u momčadi nije bilo, no “krvna slika” se promijenila dolaskom šestorice mladih igrača, koji su itekako zaoštrili konkurenciju. U tu skupinu spadaju i Brodić, i Kotarski, i Šroler, i Marjanović, i Fruk, i Janušić. Svi su oni svoje prve minute u dresu Gorice već odradili, u ove prethodne tri prijateljske utakmice, no ovoga će se puta prvi put predstaviti širem auditoriju… I oni, ali i cijela momčad.

Točno su dva tjedna do početka nove sezone, do gostovanja na Rujevici (subota, 17. srpnja, 21 sat), i bit će itekako zanimljivo vidjeti u kakvom je trenutačno stanju Gorica, kakvim rješenjima teži novi trener, kako na te zahtjeve momčad reagira… I neće tu, naravno, rezultat biti presudno važan, ali opet bi bilo lijepo pobijediti i tako uloviti zalet za posljednju fazu priprema, koja će krenuti od utorka.

Nakon povratka s Rogle, trener Rendulić dat će igračima dva dana odmora, u utorak će odraditi dva treninga, a u srijedu još jednu prijateljsku utakmicu, s Lokomotivom na Kajzerici, vjerojatno s kombiniranom momčadi. Generalna proba bit će sljedeće subote, kad su Velikoj Gorici gostuje slovenski prvoligaš Bravo.