Prijava

Vaša prijava

Članovi goričkog Maraton kluba za vikend osvojili srebro i broncu

[]

Članovi Maraton kluba Velika Gorica ponovno su pokazali svoju snagu i brzinu. Jučer, na poznatom Sljemenskom maratonu, na utrci od 14 kilometara nastupio je Želimir Delač, jedan od iskusnijih maratonaca u klubu. Želimir je uspio pretrčati i savladati pozamašnu visinsku razliku za 1:30:13 te se okitio broncom u svojoj dobnoj kategoriji.

Istoga dana, održano je i prvo izdanje traila „U gaćicama v Gačice“, koji se održao u mjestu Gačice pored Ivanca. Nastupilo je četvero goričkih maratonaca na najdužoj utrci od 18 kilometara s ukupno 560 metara visinske razlike.

– Male je probleme izazvala golema kiša koja je ove uzbrdice pretvorila u prava klizišta. No, s druge strane, kiša je lijepo spustila temperaturu i osvježila zrak, te je bilo jako ugodno za trčanje – ističu iz Kluba.

Od muških predstavnika najbolje se snašao Bruno Škrinjarić koji je utrku završio sa srebrom u ukupnom poretku, dok je Vedran Planinšek utrku završio na 11.mjestu u ukupnom poretku.

Od goričkih predstavnica, prva u cilj ulazi Sanja Klarin koja se penje na 12. mjesto u ukupnom poretku i do bronce u svojoj dobnoj kategoriji. Nedugo nakon nje, u cilj ulazi i Vedrana Janjić, koja zauzima 17. poziciju.


Novi broj Gaudeamusa

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike