Prijava

Vaša prijava

Za vikend na betoncu u Cvjetnom čeka vas pikado turnir

[]

Pikado klub Chill Vg u subotu vas poziva na turnir u pikadu Gorica Open 2021., a koji će se po prvi puta održati na otvorenom. Sve će se odvijati na betoncu u Cvjetnom naselju, a turnir se organizira u suradnji s KOP Turom.

– Same prijave bit će na dan turnira, a kotizacija po igraču iznosi 50 kuna što se ujedno ulaže u nagradni fond. Ovim putem pozivam sve da dođu na druženje jer dobra zabava je zagarantirana – poziva Ivano Krusha, predsjednik pikado kluba Chill Vg koji u našem gradu djeluje već tri godine.

U samo dvije sezone, članovi goričkog pikado kluba iz treće su lige napredovali u prvu, što je veliki uspjeh. S obzirom da su relativno kratko na pikado sceni, klub danas broji 50-ak članova.

– Igramo županijsku ligu, ali na žalost zbog cijele situacije s pandemijom sezona je prekinuta. No, bez treninga ništa. Da bi ostali u dobroj formi, obavezno se mora bacati svaki dan. Ono što je važno kod igranja pikada je to da osim talenta i vježbe je potrebno i malo sreće. Nekada promaašaj daje puno, a nekada puno i izgubiš – priča nam Krusha koji priznaje kako ovaj klub za sada ima samo muške članove, no svakako je dobrodošao i lijepši spol kojeg interesira ova sportska disciplina.

– Uvijek primamo nove članove, nalazimo se kod zgrade goričkih srednjih škola u kafiću Chill. Svatko je dobrodošao da se okuša u ovom sportu – dodaje Krusha.

Ukoliko još nemate ideja za vikend, evo ideje gdje da provede subotnje poslijepodne. Turnir počinje u 16 sati.