Prijava

Vaša prijava

Polet s novim trenerom Marijom Pavišom započeo pripremno razdoblje

[]

Ponedjeljak, 26. srpnja, živo je na buševskom Zvrniku, novi – stari trener Poleta Mario Paviša krenuo je seniorskom momčadi u pripremno razdoblje za novu sezonu koja kreće točno za mjesec dana. Spomenimo da je Marijo Paviša vodio momčad Poleta još u prošloj sezoni do 5. kola, da bi ga poslije naslijedio Zoran Tomčić koji je momčad vodio do kraja sezone. Kako je Tomčić prihvatio ponudu novog četvrtoligaša iz Lekenika izbor uprave buševskog kluba za novog trenera pao je na iskusnog Pavišu. Prema riječima obje strane dogovor je brzo pao.
Naravno nismo previše pregovarali, poznam sredinu i ljude buševskog kluba, a najvažnije igrački kadar te se nisam nimalo dvoumio – rekao je uvodno Marijo Paviša.


Koji su klupski ciljevi za novu sezonu momčadi i trenera?
Najavljujem da ove sezone Polet kreće u borbu za sam vrh, uvjeti za to postoje gledajući igrački kadar koji je uglavnom ostao na okupu. Otišli su samo braća Marko i Ivan Klafurić. Pristupili su nam Marko Župetić iz Gradića,  Matej Radovanović iz Kurilovca, Matej Robić se vraća nakon odigrane sezone u Turopolju i nakon kratke stanke od igranja vraća se David Bobesić. Uz igrački kadar iz prošle sezone: Bradić, Tičarić, Stuparić, Zagorec, Matušin, Pejak, Rožić, Brajković, Culović, Janječić, Jušić, Kovačević, Klasnić, Šestak, Mikulić, F. Ban i M. Katulić siguran sam da imamo potencijal za sam vrh. Naravno još su u planu 2-3 dolaska ciljanih igrača. S imenima nećemo unaprijed.
Kako je zamišljen tijek pripremnog razdoblja?
Odradit ćemo 5-6 aktivnosti u tjednu na nešem Zvrniku uz pripremne utakmice koje su dogovorene protiv Mraclina, Posavca, Kupe, Gradića i Turopolja – rekao je za kraj trener Marijo Paviša.