Prijava

Vaša prijava

Remi veterana Dinama (NČ) i Lukavca

[]

Veteranske momčadi NS Velika Gorica za vikend startaju s prvenstvom, a Dinamo Novo Čiče i Lukavec odigrali su u ponedjeljak na igralištu Dinama Hidrel u Novom Čiču generalnu probu. Bila je to iznenađujuće vrlo dobra utakmica, a viđena su i dva efektna i lijepa pogotka. Za 0:1 u 29. minuti Mario Jukić pucao je dalekometno i pogodio lijevi gornji kut.

foto: Mato Paviša

U drugom poluvremena igralo se još konkretnije i sadržajnije. U 58. minuti dinamovac korpulentni Vrbičić proigrao je dubinski Mentora Stafasa koji je pogodio vratnicu. Vrbičić je dvije minute kasnije pucao slobodnjak s 25 metara snažno pored lijeve vratnice i paradom ispruženog Noršića. Kontrom je uzvratio brzi i nezadrživi Vuković iz Lukavca i pogodio mrežu, ali s vanjske strane. U 68. minuti Pavišić je imao takozvani zicer za 0:2 i gađao neprecizno pored vratnice. Ubrzo je stigla kazna, a izjednačio je Damir Malbaša. Najprije je potegnuo kontru, izigrao čuvara i onda potegnuo snažan i precizan udarac u bliži desni kut za možda najpravedniji remi.

foto: Mato Paviša

Moramo spomenuti i vrlo dobro suđenje Stjepana Grgara iz Velike Gorice. Istina, Števeku je malo zvonio mobitel na klupi za pričuve gdje su sjedili dinamovci, a on se uredno i žurno javljao. Koliko smo razumjeli izgleda da je na vezi bila supruga Ružica. Mora se znati kaj Števa dela i jel dobro sudi, ha, ha (šala mala).

DINAMO (NČ) 1
LUKAVEC 1

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrel. Sudac: Stjepan Grgar (Velika Gorica).

STRIJELCI:0:1-Jukić (29), 1:1-Malbaša (72).

DINAMO: Radović, Malbaša, Stipetić, J. Šantek, D. Šantek, Hemen, Vrbičić, Horvatić, Stafas, Kučan, Ivanković (još su igrali: Župetić, Jorgić, Grgar, Kelemenić). Voditelj: Damir Malbaša

LUKAVEC: M. Noršić, Borković, J. Noršić, M. Jukić, I. Jukić, Sabo, Popović, Šimec, Pavišić, Turčić, Smajić (još su igrali: Rotim, Vuković, Gligora, Sučić). Voditelj: Ivica Jukić