Prijava

Vaša prijava

U ljepotici kola golijada u Gaju nedaleko Vrbovca

[]

Rijetko viđena utakmica u Gaju. Igralo se dopadljivo, napadački otvoreno, a rezultat se lomio do sudačke nadoknade. Dinamovci iz Novog Čiča krenuli su u utakmicu kako se samo poželjeti može. Brzom kombinatorikom, najviše po lijevoj strani, vršili su konstantan pritisak na vratara Kosovca, a pomoglo je i rano vodstvo već u 1. minuti. Za 0:2 prethodila je najljepša kombinacija na utakmici. Balenović je ubacio s lijeva na drugu vratnicu, Čurla je iz trka glavom vratio u sredinu a Hladni volejom snažno sasvim rashladio domaće. U tom trenutku činilo se da Gaj nema nikakve šanse doći ni do boda.

Ali takav je nogomet, nepredvidiv. U drugom poluvremenu kao da su istrčale neke druge momčadi. Momčad Gaja, malo presložena od trenera Dalibora Milanovića, krenula je napadački okomito i u 51. minuti Anđelko Kuten je preciznim udarcem s 18 metara smanjio zaostatak na 1:2. To je dodatno osokolilo domaće pa je do kraja viđena prava golijada. Rezultat se lomio i mijenjao da bi u 89. minuti Šurmin zabio za vodstvo Gaja 4:3. Očajni dinamovci nisu se ipak predali i u 93, minuti Starčević je iskosa nisko pogodio za možda i najpravednijih 4:4.

GAJ 4
DINAMO HIDREL 4

GAJ Igralište Gaja. Igrano 29. kolovoza 2021. od 1730. Gledatelja 50. Sudac: Matija Spudić (Ivanić Grad). Pomoćnici: Tomislav Tadijanović (Ivanić Grad) i Danijel Gašpar (Križ). Delegat: Branko Kralj (Sveti Ivan Zelina).

STRIJELCI: 0:1-Zorić (1), 0:2-Hladni (25), 1:2-Kuten (51), 2:2-M. Gomerčić (65), 2:3-Balenović (77), 3:3-Kuten (84), 4:3-Šurmin (89), 4:4- Starčević (90+3).

GAJ: Kosovec, Tomić, Šurmin, Grgoić (od 46. Benko), J. Gomerčić, Brlečić, Subić, M. Gomerčić, Carvalho, Kuten, Jurić (od 73. Leljak). Trener: Dalibor Milanović

DINAMO HIDREL: Fabijančić, Čurla (od 46. Starčević), Jakovljević, Panić (od 66. Vukadin), Andrijanić, Škrtić (od 66. Risonjić), Đuksi, Balenović, Zorić (od 86. Hasanović), Kadoić (od 84. Španiček), Hladni (od 52. Slivak). Trener: Tomislav Jakovljević

IGRAČ UTAKMICE: Anđelko Kuten