Prijava

Vaša prijava

Zicer Turopoljca, Jelačić u Bregani, Polet doma kontra Dinama (J)

[]

Danas, u srijedu 15. rujna 2021. od 17 sati igra se 5. kolo Jedinstvene nogometne županijske lige. Radnim danom se amaterske momčadi teže okupljaju zbog razumljivih razloga (posao, škola..) i zbog nekompletnosti dogode se i iznenađujući rezultati.

Ako bude barem približno sve u redu, iznenađenja neće biti u Kuču. Turopoljac je prvi s maksimalnih 12 bodova i gol razlikom 13:4 a u goste stiže Klas iz Mičevca još bez boda(ova) a razlika pogodaka mu je 3 postignuta a čak 19 inkasiranih. Tu bi čak i na neodlučeno koeficijent bio ogroman.

Jelačić iz Vukovine je peti u trenutnom redoslijedu 16 klubova jer ima 7 bodova i gol razliku 9 postignutih i 4 primljena. Vukovi idu u Breganu koja ima bod više i bit će neizvjesno. Neizvjesno će biti i na Zvrniku u Buševcu gdje igraju Polet i Dinamo Jakovlje. Dinamovci su drugi s 9 bodova a Polet ima dva manje i drži šesto mjesto.

Mladost Obrezina je deveta. Ima 6 bodova (7:7 gol razlika) a u goste dolazi Strmec iz Bedenica koji s Dinamom dijeli drugo mjesto (9 bodova, 7:6). Strmec je izrazito jak doma a slabiji na strani i u toj činjenici Mladostaši bi mogli biti optimisti.

Lomnica je 12. Ima tri osvojena boda i tri poraza. U Lomnicu Donji dolazi Sloga iz Križa koja drži stepenicu niže a također ima tri boda. Pobjedom, Lomnica bi se podigla prema sredini ljestvice.
Kupa iz Pokupskog ima jedan bod i na 15. je mjestu a ide u Zdence Brdovečke. Vatrogasac ima solidnih 7 bodova i Kupi neće biti lako.

 

RASPORED:

JŽNL, 5. kolo

Srijeda, 15. rujna 2021.:

Turopoljac – Klas (Kuče, 17.00)

Bregana – Jelačić Vukovina (Bregana, 17.00)

Mladost – Strmec Bedenica (Obrezina, 17.00)

Vatrogasac – Kupa (Zdenci Brdovečki, 17.00)

Polet – Dinamo Jakovlje (Buševec, 17.00)

Lomnica – Sloga Križ (Lomnica, 17.00)


Dan općine Križ

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike