Prijava

Vaša prijava

Jelačić prekinuo pobjednički niz Turopoljca

[]

Jedinstvena županijska nogometna liga , 6. kolo

BAN JELAČIĆ (V) – TUROPOLJAC 1:0

U susjedskom derbiju između domaćeg Bana Jelačića i gostiju iz Kuča možemo reći da je do ove utakmice neporaženi i stopostotni Turopoljac “pao” bez ispaljenog metka. Iz prvog poluvremena valja spomenuti priliku gostiju iz 10. minute kada je Jandriš promašio loptu u petercu u izglednoj situaciji. Jelačić je također imao svoje prilike, obje u 18. minuti, prvo je opasnim udarcem snažno u vrata pogodio Memić što je vratar gostiju Lauš izbio u korner. Nakon kornera odbijanac Nikić šalje malo preko gola. Požrtvovaniju igru na terenu momčad Jelačića okrunila je u smiraj prvog dijela utakmice. Prizmić je s desne strane asistirao Miletiću koji se nekih desetak metara pogađa u desni kut vratara Turopoljca.
U drugom dijelu utakmice domaći nogometaši bez nekih velikih problema čuvali su stečenu prednost, malo probuđeniji gosti pokušavali do poravnanja. U 67. minuti Mlinarić je loptom ušao u kazneni prostor, u duelu sa domaćim obrambenim igračem pada, a sudac ga opominje žutim kartonom zbog pokušaja iznude jedanaesterca Najbolja prilika na utakmici za Turopoljac nije iskorištena u 77. minuti, spomenuti Mlinarić pucao je iskosa s lijeve strane, lopta je prošla ispod vratara Sakača te završila tik uz vratnicu na kontra strani. Domaći su bili blizu gola u 82. minuti, Memić je uputio snažan i neugodan udarac s lijeve strane prema gostujućem golu koji Lauš neutralizira. Zaslužena pobjeda momčadi Jelačića, igrači trenera Rajića nisu blistali no prikazali su više žara i htijenja u igri. Turopoljac nakon pet pobjeda u nizu, u Vukovini nemoćan i bez jasne ideje.

Vukovina. Gledatelja 100. Sudac: Kokot (Vrbovec). Pomoćnici: Crnčić (Vrbovec) i Kamenarić (Sveti Ivan Zelina).

STRIJELAC: Miletić (43).

BAN JELAČIĆ (V): Sakač, Rovišan (od 57. Karaula), Landeka, Krasnić, Memić, Mihanović, M. Nikić, Miletić (od 89. Malbašić), Čumpek, Prizmić, Zagorec (od 57. Nezirović, od 85. A. Nikić). Trener: Stefan Rajić.

TUROPOLJAC: Lauš, Martinić, Lučić, Čunčić, Jandriš (od 69. Gogić), Šestok, Dejanović (od 38. Kovačić), Čaić (od 24. Šutalo), Mlinarić, Jaki (od 46. Markulin), Perić. Trener: Marko Pancirov.