Prijava

Vaša prijava

Ekipa Taekwondo kluba Velika Gorica osvojila 10 medalja

[]

Članovi Taekwondo kluba Velika Gorica nastupili su za vikend na međunarodnom turniru Susedgrad Sokol pokal. U sportskoj dvorani Sutinska vrela nastupilo 320 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH, a goričke boje branilo je 11 natjecatelja.

– Osvojili smo 10 medalja od kojih su 2 zlata, 4 srebra i 4 bronce. Ovo je ujedno bio i drugi kriterijski turnir za juniorsko Europsko prvenstvo. Naše dvije sportašice Ema Kućiš i Sara Habijančić u svojim konkurencijama osvojile su srebro i broncu. Sara je izgubila u polufinala od protivnice koja je na kraju i osvojila turnir te s tim porazom na žalost više ne konkurira za Europsko prvenstvo dok je Ema s porazom u finalu još u „igri“ za odlazak na prvenstvo, a koje će probati izboriti na zadnjem kriterijskom turniru u Listopadu mjesecu – rekli su nam iz kluba.

A dobre rezultate ostvario je i drugi dio ekipe koji je nastupio u kadetskoj i mlađe kadetskoj konkurenciji. Zlato su osvojile Lejla Lea Kajfeš i Marinela Bašković dok su srebrni bili Jana Gavrilov, Jan Becić i Lucijan Kompes. Broncu su osvojile Katarina Bačurin, Dora Habijančić i Nika Bukovac.
Čestitamo!


Baština za sve