Prijava

Vaša prijava

Kurilovec je ipak gazda na svom dvorištu, Gradićima bod u Glini, porazi Klasa i Kupe

[]

Četiri kluba Nogometnog saveza Velika Gorica u subotu 9. listopada odradilo je svoje prvenstvene utakmice. Na SRC Udarnik (tu svoje prvenstvene utakmice igra i Lukavec) lokalni derbi pred oko 150 gledatelja odigrali su treće ligaši Kurilovec i Lukavec. Kurilovec je slavio visokim rezultatom 4-1 (na uvodnoj fotografiji je detalj nakon prvog pogotka Kurilovca) i tako pokazao tko je gazda na SRC Udarnik. Detaljniji opis dvoboja za City portal dao je kolega i amigo Vitomir Štuban. Dodajmo tek da je Kurilovec sada s 13 osvojenih bodova na pedeset posto učinka i drži 10. poziciju. Lukavec je ostao na 10 bodova i pao na 14. mjesto.

Četvrto ligaš Gradići su igrali u Glini i kontra Banovca izvukli remi 2-2. Domaći su dva puta vodili a strijelci su bili Horvatin (7. minuta) i Baron (84) za Banovac te Igor Cindrić (39) i Dino Škarica (86) za Gradiće koji su i dalje posljednji u redoslijedu odmah iza Banovca.
Jedinstveni županijski ligaši Klas i Kupa poraženi su kao gosti a zajedno su inkasirali devet komada. Klas je u Farkaševcu od Zrinskog poražen 5-1 a Kupa u Ivaniću od Naftaša 4-1.

REZULTATI SUBOTNJIH UTAKMICA KLUBOVA NS VELIKA GORICA:

3.HNL središte, 10. kolo

Subota, 9. listopada 2021.:

Kurilovec – Lukavec 4-1 (Resler 2, Tolj, Bakula/Althaller)

4. NL središte, 9. kolo

Subota, 9. listopada 2021.:

Banovac – Gradići 2-2 (za Gradiće strijelci Cindrić i Škarica)

 

JŽNL, 9. kolo

Subota, 9. listopada 2021.:

Zrinski – Klas 5-1 (za Klas strijelac Janić)

Naftaš Ivanić – Kupa 4-1 (za Kupu strijelac Brajković)