Prijava

Vaša prijava

Žetva medalja za članove TKD Velika Gorica

[]

Članovi Taekwondo kluba Velika Gorica u protekla dva vikenda nastupili su na dva turnira.

Na Kondor openu 2021., koji je održan 9.listopada, nastupilo je 300-tinjak sportaša iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Mađarske. Velikogoričani su nastupili sa 6 sportašica i osvojili 5 medalja, 2 zlata, srebro i 2 bronce.

– Zlato su osvojile Dora Habijančić i Ema Bakula, srebro je osvojila Marinela Bašković dok su bronce osvojili Katarina Bačurin i Lejla Lea Kajfeš. Istaknut ćemo da je i Dora Habijančić na ovom turniru proglašena najboljom kadetkinjom turnira – kazali su iz TKD Velika Gorica.

Foto: TKD Velika Gorica

Na posljednjem kvalifikacijskom turniru za juniorsko europsko prvenstvo, na Omiš openu 2021., boje Velike Gorice branile su dvije juniorke i dvije kadetkinje koje su osvojile dva srebra i dvije bronce.

–  U juniorskoj konkurenciji Sara Anđelić je osvojila srebrnu medalju dok je Ema Kućiš bila brončana. Ema je na ovom turniru konkurirala za Europsko prvenstvo ali na žalost izgubila je u polufinalu i tako izgubila šanse za plasman. U kadetskoj kokurenciji Lana Gavrilov je osvojila srebrnu medalju a Nika Bukovac brončanu. Turnir je kvalitetno odrađen i veselimo se sljedećim izazovima koji nas čekaju – dodali su iz kluba.