Prijava

Vaša prijava

Sedmica Kurilovca, Lukavec pao u 92. minuti, katastrofa Klasa

[]

U 12. kolu 3. HNL središte Kurilovec je u subotu slavio 7-0 protiv Mladost Petrinje. Očito da je trener Senad Harambašić pohvatao konce i strune svojih glazbenika, koji igraju sve bolje, a ovog puta dvostruki strijelci bili su Popović i Tolj.

Naš drugi trećeligaš Lukavec gostovao je u Sisku kod Segeste i vodio od 28. minute golom Althallera, ali domaćin je uspio preokrenuti. Trenutak u kojem su Lukavčani ostali praznih ruku dogodio se u drugoj minuti sudačke nadoknade, kad je Šipuš pogodio za konačnih 2-1.

Gradići su očekivano potpisali poraz u Samoboru, kod istoimenog domaćina ali minimalan. Jedini gol pao je u završnoj fazi utakmice, Brdek je bio precizan u 77. minuti.

Mogao se predvidjeti i poraz Klasa kod lidera JŽNL Naftaš Ivanića, ali baš osam komada… Ipak malo previše.

Jedino ugodno iznenađenje složila je, remijem 1-1, momčad Posavca na gostovanju u Kloštar Ivaniću, kod Naftaša, koji je drugi na tablici. Iako, za one koji su gledali Posavce nedavno na utakmici u Novom Čiču, rezultat i nije veliko iznenađenje, jer dečki iz Orla znaju igrati za puno bolji plasman od trenutačnog, pri začelju u 1. ŽNL istok.

3.HNL središte, 12. kolo:
Segesta – Lukavec 2-1 (Kapec, Šipuš / Althaller)
Kurilovec – Mladost Petrinja 7-0 (Popović 2, Tolj 2, Bakula, Selman, Marelja)

4. HNL središte, 11. kolo:
Samobor – Gradići 1-0 (Brdek)

JŽNL, 11. kolo:
Naftaš Ivanić – Klas 8-0

1. ŽNL istok, 9. kolo:
Kloštar – Posavec 1-1 (Miličević / Joveš)