Prijava

Vaša prijava

NK Lomnica i dalje u usponu. U 11.kolu JŽNL s 3:0 svladali Breganu

[]

Utakmica NK Lomnica- NK Bregana koja je odigrana u nedjeljno popodne 24.listopada na ŠRC Lomnica jedan je od najzanimljivijih derbija 11. kola JŽNL. Utakmicu je pratilo 150 gledatelja. Gosti su nakon 10 uzastopnih susreta bez poraza doživjeli prvi poraz, a za to je zaslužna momčad NK Lomnice pod vodstvom trenera Stjepana Deverića.

24.10.2021. – 11.kolo JŽL – Utakmica između NK Lomnica i NK Bregana

Od samog početka domaćini su krenuli vrlo ofenzivno te se igralo uglavnom na protivničkoj polovici. U 10. minuti se gostujući napadać Radovanić Borna našao u šansi za zgoditak 1 na 1, međutim vratar domaćih Josip Pogledić je izvrsno obranio. Do prvog zgoditka dolazi u 17. minuti kada je nakon isključenja gostujućeg vratara, domaći igrač Luka Mandura poentirao iz slobodbnog udarca s 19m. Imala je nakon toga Lomnica još nekoliko sjajnih prilika, pogotovo Josip Grdenić koji je u dva navrata sam izlazio na gostujućeg vratara, no u oba je navrata bio neprecizan, tako da se rezultat nije mijenjao do odlaska na odmor.

24.10.2021. – 11.kolo JŽL – Utakmica između NK Lomnica i NK Bregana

U drugom poluvremenu, nakon asistencije Ivana Drmića na 2:0 je povisio Filip Gršić prekrasnim pogotkom u 57. minuti, te nakon svega par minuta u 60. minuti isti igrač ponovno je poentirao za konačnih 3:0. Bilo je još par dobrih šansi sa svake strane međutim rezultat se nije mijenjao. Kao što je i bilo najavljivano da je domaćin blagi favorit susreta to se i obastinilo.

Ovo je osma uzastopna utakmica bez poraza NK Lomnice. U 12. kolu JŽNL NK Lomnica igra u gostima protiv NK Turopoljca u Kučama. Lomnićani se nadaju da će se ovaj pozitivan niz za NK Lomnicu nastaviti.

24.10.2021. – 11.kolo JŽL – Utakmica između NK Lomnica i NK Bregana