Prijava

Vaša prijava

Pobjeda i poraz seniora HSTK-a Velika Gorica

[]

25.10.2021. Velika Gorica. HSTK Velika Gorica – nastupi svih selekcija kluba. Martin Petrović, Ante Jakić, Karlo Javor i Marko Habijanec. Foto: HSTK VG

Seniori HSTK-a Velike Gorica imali su dva meča u gostima prošle subote u 1. hrvatskoj ligi Zapad u 3. kolu i zabilježili su jednu pobjedu te doživjeli su prvi poraz u aktualnom natjecanju. Pobijedili su momčad Svete Nedelje 4:1, dvije pobjede upisao je Ante Jakić, Martin Petrović jednu i jednu par Petrović i Marko Habijanec. U poslijepodnevnom meču Goričani su izgubili od STK Samobor s maksimalnih 0:4. Habijanec i Petrović su bili u prigodi da dobiju svoje partije, ali ovaj put dobra igra nije bila dovoljna za dobitak mečeva.

Druga ekipa je poražena u Ogulinu 1:4, a jedinu pobjedu zabilježio je Domagoj Elger. Seniorke su doma u 3. kolu izgubile od STK Crikvenica 1:4, počasni bod osvojila je Mirjana Lučić.

25.10.2021. Velika Gorica. HSTK Velika Gorica – nastupi svih selekcija kluba. Foto: HSTK VG

Kadeti su na kvalifikacijama Srednje Hrvatske odigrali vrlo dobar turnir. Osvojili su tri pehara, Josip Matušin (2. mjesto), a Tomislav Krajcar i Vito Jukić su podijelili treće mjesto.

Galerija fotografija