Prijava

Vaša prijava

Kreće Super MNL VG

[]

Na Sportskom centru Udarnik u Kurilovcu predstavljeno je novo malonogometno velikogoričko natjecanje. U nedjelju 5. prosinca kreće novoosnovana malonogometna liga – Super MNL VG – u kojoj će igrati četiri najbolje plasirane momčadi iz triju ljetnih liga.


Voditelji liga Zlatko Petrac (MNL Vukomeričke gorice), Tihomir Čunčić (MNL Turopoljsko-posavska) i Josip Vlašić (MNL VG sjever) koji su ujedno i organizacijski odbor, a u nazočnosti predstavnika momčadi koje nastupaju, na radnom sastanku službeno su natjecanje predstavili medijima. Natjecanje bi se trebalo održati od 5. prosinca do 2. siječnja 2022. godine kada bi se trebalo održati polufinale i finale. Sudjeluje 12 momčadi koje su podijeljene u 3 skupine – A skupina: Dubranec, Vukovina, Pleso i Mraclin. B skupina: Kuče, Kosnica, Kravarsko i Ščitarjevo. C skupina: Kurilovec, Lučelnica, Novo Čiče i Šiljakovina. Nakon razigravanja po skupinama najbolje dvije momčadi iz skupine idu dalje te najbolje dvije trećeplasirane. Utakmice će suditi suci koji su arbitrirali ljetos na spomenutim ligama.


U 1. kolu (5. prosinca) na Sportskom centru Panadić u Velikoj Gorici igrat će se bez gledatelja te uz pridržavanje mjera Nacionalnog stožera, a sastaju se: Dubranec – Mraclin (12), Kuče – Ščitarjevo (12:30), Kurilovec – Šiljakovina (13), Vukovina – Pleso (13:30), Kosnica – Kravarsko (14), Lučelnica – Novo Čiče (14:30).