Prijava

Vaša prijava

FOTO Velikogoričani sjajni na prvenstvu Hrvatske u sambu

[]

11.12.2021. Zagreb. Prvenstvo Hrvatske u sambu. Enzo Šušković(1.mjesto). Foto: Judo klub Zagreb

11.12.2021. Zagreb. Prvenstvo Hrvatske u sambu. Hrvoje Vojvoda(2.mjesto). Foto: Judo klub Zagreb

11.12.2021. Zagreb. Prvenstvo Hrvatske u sambu. Elena Pleša(1.mjesto). Foto: Judo klub Zagreb

Enzo Šušković, učenik Srednje strukovne škole Velika Gorica, osvojio je titulu prvaka Hrvatske u borilačkoj vještini sambo. Naslov je izborio u premijernom prvenstvu Hrvatske održanom u organizaciji Sambo saveza u Zagrebu (subota, 11. prosinca 2021. godine).

11.12.2021. Zagreb. Prvenstvo Hrvatske u sambu. Foto: Judo klub Zagreb

Enzo je bio najbolji u konkurenciji kadeta u kategoriji do 71 kg, a u istoj težinskoj kategoriji u konkurenciji juniora osvojio je 3. mjesto. Svoju desetogodišnju karijeru gradio je u Judo klubu Pinky, a od rujna ove godine je prešao u redove Judo kluba Zagreb.

Na istom prvenstvu još dvoje Velikogoričana se okitilo medaljama. Elena Pleša je osvojila dvije titule: bila je u kategoriji do 51 kg najbolja u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Hrvoje Vojvoda je dvostruki viceprvak u kategoriji do 79 kg, osvojio je 2. mjesto u konkurenciji i kadeta i juniora. Oboje su članovi Judo kluba Zagreb.

Sambo (Samoobrana bez oružja) je ruska borilačka vještina nastala spajanjem tradicionalnih vještina kavkaskih i sibirskih naroda. Potvrdu svoje kvalitete ova vještina je dobila u ultimate-fightu.

Galerija fotografija


U spomen

Brončani nogometaši!