Prijava

Vaša prijava

Prilika za posljednji pljesak u ovoj godini: Gorica “za ručak” protiv Šibenika!

[]

Iza nogometaša Gorice je 19 odigranih kola i 29 osvojenih bodova, među kojima su i ona tri, osvojena prošle subote na Rujevici, u impresivnom izdanju protiv Rijeke, tjedan dana poslije, ove subote od 13 sati, red je na posljednjih jesenskih 90 minuta. U goste na Gradski stadion stiže Šibenik, sedma momčad na prvenstvenoj tablici.

– Nema mjesta za velika slavlja nakon Rijeke, jer čeka nas još jedna izuzetno zahtjevna i teška utakmica. Stanje u momčadi je dobro, imamo probleme koji nisu novi, ali nema kukanja i plakanja. Igrat će oni koji su zdravi i koji su sto posto spremni – rekao je trener Krunoslav Rendulić u najavi ogleda s klubom kojeg je vodio prošle sezone.

Odmah nakon pobjede na Rujevici upozorio je Rendulić na ovu utakmicu, pozvao na maksimalnu mobilizaciju, svjestan koliko mogu biti opasni prvi sljedeći ispiti nakon pobjeda poput one protiv Rijeke. Pobjeda koje mogu izazvati euforiju, iako će trener stotinu puta naglasiti da za takvo što nema nikakvog razloga. Pogotovo u situaciji kad se izostanci broje u dvoznamenkastim brojkama.

– Dobro je što nam se vraća Kalik, ali zbog kartona nema Steenvoordena. Zbog ozljeda nema ni Fruka, Keite, Krizmanića, Sarića, Pršira ni Suka, Matar je tek počeo trenirati… Međutim, nema dvojbe da će momci koji istrče na teren dati sve od sebe. Kvalitetu smo pokazali u prošloj utakmici u Rijeci, ali moramo se potvrđivati iz kola u kolo – rekao je trener Gorice pa poželio:

– Nema bolje poklona za ispod bora od nova tri boda!

Šest puta Goričani su igrali sa Šibenikom u dvije prvoligaške sezone, pet puta su uspjeli pobijediti, uz samo jedan remi. Niz je to koji bi valjalo nastaviti i ovoga puta, a u tome bi nogometašima Gorice značajno pomogle i što bolje ispunjene tribine. I dalje nije kasno da se dođe do ulaznice, da se prije ručka dođe pogledati našeg prvoligaša u posljednjem ovogodišnjem ispitu, da se ovim dečkima još jednom zaplješće na svemu što su učinili tijekom 2021. godine, a pogotovo ove jeseni…

Vidimo se na tribinama!