Prijava

Vaša prijava

Kurilovec krenuo u pripremno razdoblje – Matoš i Musolin pojačanja

[]

U ponedjeljak 17.siječnja, u predvečernjim satima na SRC Udarnik službeno su započele zimske pripreme trećeligaša Kurilovca. U ugodnom klupskom prostoru igračima se uvodno dobrodošlicom obratio predsjednik Dražen Vujnović. Poslije je trener Senad Harambašić igračkom kadru pojasnio plan priprema i što od njih očekuje u tehničko-taktičkom smislu ovog proljeća na travnjaku. Nakon ugodnih ugodnih sat vremena zajedničkog sastanka šef struke Senad Harambašić i njegov stručni stožer – Dinko Livada kondicijski trener, Tihomir Pereković trener vratara i Željko Desput predstavnik kluba poveli su igrače na pomoćni travnjak kurilovečkog centra Udarnik.


Prema riječima trenera Harambašića zimske pripreme trajat će od 17. do 26. siječnja u tri faze, šest tjedna u ritmu 4 treninga – utakmica.
Za proljetni dio najavljena su pojačanja – već dobro poznatog novog-starog igrača Marina Matoša (od razdoblja odlaska igrao za krapinski Zagorec i Ravnice) te Dine Musolina iz Maksimira. Momčad je uglavnom ostala na okupu, jedino situacija s Kristijanom Popovićem (na pripremama s Rudešom) i Nike Tolje (pripreme s Posušjem) bit će potpuno jasnija za nekih tjedan dana. Napustio je klub Marko Zubak, otišao je u Švicarsku.

– Kurilovečka momčad vrlo je mlada, čak 20 igrača do 21 godine – naglasio je trener Senad Harambašić – Svaka momčad koja ostane na okupu je u prednosti, jest da smo se nadogradili s kvalitetnim i iskusnim igračem kao što je Matoš, to smo i ciljali. Ne očekujem slabiju polusezonu Kurilovca od jesenske, ali očekujem puno težu za sve klubove u ligi. Na proljeće će biti velike borbe u ligi za ta tri mjesta koja vode u jedinstvenu III. ligu. Mi u Kurilovcu ne možemo isproducirati ove sezone kvalitetu za ta gornja mjesta, ta opcija nije nam prioritet. Tek na nekoj dužoj pruzi to nam je cilj – rekao je za kraj kurilovečki strateg Senad Harambašić.

Uz navedeni dvojac koji je stigao u kurilovečko jato računa se ovog proljeća na ovaj igrački kadar: Bakula, Bolješić, Bukvašević, Ćaćić, Đuđić, Grdenić T., Halilić, Išek, Knežić, Kušec, Marelja, Milatović, Radoš, Resler, Saiti, Selman, Šarić, Završki i Župetić.
U planu je odigrati 9 pripremnih gostujućih utakmica: Dinamo II (23.1.), Segesta (29.1), Međusobna utakmica (30.1.), Samobor (2.2.), Lekenik (5.2.), Moslavina (6.2.), Lukavec (12.2), Dinamo (OO) (13.2) i kao zadnja provjera 19. veljače dogovara se malo jači protivnik (još nije određen) nakon koje je predviđen klupski team building.