Prijava

Vaša prijava

NK MRACLIN – Prilika mladima, atmosfera na proljeće bitna, slavi se 90 godina postojanja

[]

U utorak 25. siječnja u predvečernjim satima po prvi puta ove godine trener Damir Milanović i kondicijski trener Mario Škrablin okupili su igrački kadar na koji se računa za proljeće. Uz novopridošle igrače, gotovo svi su na okupu, dvojica igrača su našla druge sredine (Marić i Šikić). Nedostajalo je tek nekoliko igrača zbog izolacije ili ozljeda. Igračima su se uvodno pozdravnim govorom obratili predsjednik Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić koji je predstavio igračima svog pomoćnika Dražena Dandića.
Zatim je trener Damir Milanović igračima predstavio plan pripremnog razdoblja. Nogometna četvrtoligaška karavana starta 5. ožujka.
– Pet i pol tjedana bit će sasvim dovoljno, kroz tjedan tri aktivnosti plus utakmica dok se malo teren ne stabilizira, kasnije pojačavanje po potrebi. Uz nove igrače Crnolateca, Kaurina, Perkovića i Bartolića imat ćemo još trojicu-četvoricu na probi. Sada smo zlatna sredina, želimo na proljeće to pomaknuti prema gore. Okrenuli smo se mlađim igračima. Svim momčadima gotovo uvijek fale mlađi igrači, evo mi imamo u kadru njih gotovo desetoricu. Kako iz Mraclina te iz bliže okolice koje želimo forsirati na proljeće. Svakako da će to diktirati i rezultati, ali težimo tome, spojiti mladost i iskustvo. Dogovorili smo dobre protivnike za pripremne utakmice. Turopoljac, Lekenik koji je s nama u ligi, buševski Polet, a četvrta ako ne bude Kup utakmice 27. veljače, bit će sigurno jak protivnik za zadnju provjeru pojasnio je trener Damir Milanović.
Trener Milanović, pomoćnik za kondiciju Škrablin te igrači izašli su iz tople prostorije u realnost hladne noći, uputili su se pod reflektore Stare grabe i snježan teren započeti ono zbog čega su se okupili.
Prema riječima čelnih ljudi, Gorana Vukašinca i Luke Cvetnića Mraclin ovog proljeća teži što boljim rezultatima zbog atmosfere u klubu, početkom lipnja sprema se velika proslava 90-te godišnjice kluba.


Zahvalni i ponosni