Prijava

Vaša prijava

POLET – Prvo okupljanje na Zvrniku

[]

Subotnje podnevno okupljanje na buševskom Zvrniku i zvanično je označilo da jedinstveni ligaš iz Buševca kreće u pripremno razdoblje. Treneru Mariju Paviši odazvalo se 18 igrača. Prema njegovim riječima ima u planu odrditi 4 treninga i utakmicu tjedno. Za proljetni dio ima dolazaka u klub, tako računaju na nove igrače Andriju Škrtića i Petra Vukadina iz Dinamo Hidrela, a tu je i povratnik iz Kupe Daniel Brajković. Stoper Marko Tičarić prestaje s igranjem aktivnog nogometa. I sam trener Paviša kaže da njihova jesen nije bila idealna zbog raznih okolnosti, ali nada se da će proljeće biti vrlo zanimljivo u natjecateljskom dijelu, jer Polet će izrazito sudjelovati u krojenju završnog redoslijeda na tablici. Neizostavna karika uprave Poleta tajnik Vedran Katulić nadovezao se na riječi trenera Paviše te je naglasio kako Polet uvijek gleda prema vrhu, uvijek su proljetne nogometne partije naša momčadi jače te da će lipanj pokazati kako je u pravu.


Zakazane su pripremne utakmice protiv mraclina, Sloge Gredelj, Gradića i Posavca, a u 1. kolu Kupa NSVG uoči prvenstva dočekuju nižerazrednu Bunu.
Spomenimo igrački kadar na koji se računa ovog proljeća u Buševcu: Bradić, Kompes, Bačan, Ban, Bobesić, Janječić, Jušić, Kovačević, Matušin, Mikulić, Pejak, Radovanović, Stuparić, Sučić, Šestak, Zagorec, Župetić, Janušić uz novopridošle Škrtića, Vukadina i Brajkovića.


Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva