Prijava

Vaša prijava

U nedjelju na prozivci Dinama Hidrel 19 igrača

[]

U nedjelju 6. veljače 2022. u 15 sati s pripremama za proljetni nastavak prvenstva u 1. županijskoj ligi istok startao je Dinamo Hidrel iz Novog Čiča. Trener i igrač Tomislav Jakovljević uvijek je na dispoziciji za Cityportal.

– Na prozivci i prvom treningu je bilo 19 igrača dok su ostali opravdano izostali kao npr. jedan od stožernih igrača Ivan Balenović koji je bio kod punice na ručku (tu nema dileme o opravdanosti izostanka). Igrački kadar na koji računam je sljedeći: Alen Filipović, Ivan Fabijančić, Ivan Šimić, Petar Andrijanić (16 godina), Filip Čurla, Josip Risonjić, Mislav Starčević, Ivan Balenović, Filip Musolli, Leo Hladni, Leo Hemen, Filip Đuksi, Marko Kadoić, Martin Žugaj, Robert Zorić, Matija Panić, Marko Topalović, Karlo Španiček i Stjepan Horvat. Novi su Hamdija Sejfović iz Save Jakuševec (igrao u Dinamu u sezoni 2014/2015) i Željko Josić (igrao u Dinamo od 2018. do 2020. godine). Iz Meštrice nam se vratio Nikola Slivak, dijete kluba koji je proteklu polusezonu igrao u Gornjoj Lomnici. Trenutno imamo administrativnih problema oko njegove registracije koji su u postupku (ipak se radi o amaterskom nogometu u kojem neke stvari nemaju previše smisla). Također, reaktivirao nam se iskusni Bruno Filipović koji je cijelu karijeru bio vratar, a sada će se okušati u ulozi klasične špice. Napustili su nas Petar Vukadin i Andrija Škrtić koji će sreću potražiti u obližnjem Poletu iz Buševca te im ovim putem želim sreću – rekao je trener Jakovljević.

Treninzi su 3 puta tjedno uz test utakmicu vikendom. Dogovorene su prijateljske utakmice protiv Peščenice (20.02.), Krašića (06.03.) i Kobilića (12.03.). Kup utakmicu igramo 26.02. u subotu kao gosti Turopoljca iz Kuča.

– Što se tiče našeg dojučerašnjeg suigrača Petra Bartolića, svi u klubu smo šokirani, proveo je s nama sezonu i pol te ovim putem izražavamo sućut obitelji i sportskim prijateljima u NK Mraclinu u ime cijelog kluba NK Dinamo Novo Čiče. I na kraju, Uprava se konsolidirala te su se u istu aktivno priključili Krešo Đuksi (koji je uvijek bio u ili oko kluba) te Goran Matić – naglasio je Jakovljević.