Prijava

Vaša prijava

Gotovo je! Lovrić novi igrač Osijeka, navijači mu pripremili spektakularni doček

[]

Nogometna sapunica s Kristijanom Lovrićem u glavnoj ulozi, s dvojicom Nenada – Bjelicom i Črnkom – u ništa manje važnim ulogama, započela je još krajem prošle godine, čim je završila prvenstvena jesen. Zatišje i “status quo” trajali su punih mjesec i pol dana, sve do same završnice zimskog prijelaznog roka, no i taj je “slučaj” konačno riješen.

Nakon tri i pol godine, 120 utakmica, 54 gola i 29 asistencija u dresu velikogoričkog prvoligaša, 26-godišnjak iz Ogulina seli se u Slavoniju, u redove NK Osijeka. Prema izvorima iz Gradskog vrta, Lovrić će potpisati ugovor na četiri i pol godine, a Gorica će započeti jednu novu eru. Otišao je iznimno važan igrač, dečko koji se ovdje već odavno udomaćio, i nema sumnje da će biti velik posao pokušati pronaći zamjenu za njega.

Cifre koje se vrte oko ovog transfera nisu poznate, budući da su iz kluba objavili samo kako su “sve uključene strane zadovoljne dogovorom”, pa ostaje samo vjerovati medijskim napisima u kojima se najčešće spominje cifra od dva milijuna eura, plus 20 posto od sljedećeg transfera… No sve to je Lovriću, ali i navijačima Osijeka, u ovom trenutku zapravo najmanje važno, puno im je važnije da su se konačno sastali na istome mjestu.

Koliko njegov dolazak znači navijačima Osijeka, s kakvim je statusom Lovrić došao u Slavoniju, najbolje će opisati jedan od video uradaka snimljenih ispred stadiona, gdje su se stotine ljudi okupile da bi dočekali veliko pojačanje.

Nakon svega što je dao HNK Gorici, Lovrić je tako krenuo svojim putem, u nove izazove, a Gorica će nastaviti po svome. S nekim drugim “lovrićima”, s nekim novim klincima u naslovnim rolama.