Prijava

Vaša prijava

Vrijeme je za pobjede: ‘Znamo što nam je činiti, idemo to i odraditi na terenu!’

[]

Niz od pet poraza je u tijeku, dosad nezabilježen otkad je Gorica prvoligaš, no svaki niz i postoji da bi mu jednom došao kraj. Idealno bi bilo da se to dogodi već ove subote, s početkom od 15 sati, kad Goričani gostuju u Kranjčevićevoj kod Lokomotive, koja je remijem s Dinamom (0-0) u prošlom kolu od Gorice preuzela peto mjesto na ljestvici.

– Uvjeren sam da smo spremni i da ćemo dati sve od sebe da uzmemo tri boda. To neće biti lako jer je Lokomotiva izuzetno dobra momčad s puno kvalitetnih pojedinaca, momčad koja je ove sezone jednom pobijedila Dinamo, a u prošlom kolu odigrala i neriješeno. Ti rezultati sugeriraju da se radi o zahtjevnom protivniku – rekao je trener Krunoslav Rendulić u najavi susreta i dodao:

– Možemo očekivati raspoloženu i napadački izuzetno dobru Goricu, agresivnu i kompaktnu. Nadam se da ćemo odigrati upravo tako, biti opasni i pobijediti.

Osim Joze Šimunovića, koji bi se trebao priključiti uskoro, izvan kadra za ovu utakmicu je jedino još Aleksandar Jovičić, zbog crvenoga kartona u prošlom kolu, pa će kapetansku traku preuzeti branič Matthew Steenvoorden.

– Treniramo dobro, uživamo u svemu, vrijeme je sve ljepše i pozitivni smo. Očekuje nas dobra utakmica, znamo što nam je činiti i moramo to pokazati na terenu – naglasio je Matthew Steenvoorden.