Prijava

Vaša prijava

Mraclin preko Kupe u slijedeće kolo Kupa NSVG

[]

2. kolo, KUP NSVG

U noćnoj utakmici na mraclinskoj Staroj grabi koja je počela u plusu, a završila u minusu stupnjeva Celzijusa, Mraclin je možemo reći teže nego se očekivalo prošao u slijedeće kolo Kupa NSVG.
Utakmica je bila borbena i čvrsta, u egalu, moglo je biti i obrnuto. Rano vodstvo domaće momčadi, akcija je krenula od Pere Milatovića koji proigrava udesno Juraja Cvetnića, njegov ubačaj na kontra stranu za Lacija Roginića koji s vrha šesnaesterca pogađa u mrežu.
Igrači Kupe nakon gola ozbiljnije su zaprijetili prema domaćem golu u 12. i 16. minuti preko Ivana Šandora i Josipa Brajkovića, u namjeri ih je spriječio golman Sonny Dražić. Ali u 22. minuti kada je gotovo s tridesetak metara Mihael Vranešić lijepim golom pod gredu izjednačio, živnula je momčad Kupe i njihovi navijači Kupa Boysi. U drugoj dionici dvoboja nastavilo se igrati živo, gosti aktivniji na terenu. U 57. minuti bijeg iskusnog Igora Hajduka prema golu gostiju, u prilici za postizanje pogotka ruši ga stoper Kupe Ivica Petković, sudac Kalihar pokazuje na bijelu točku. Siguran egzekutor kaznenog udarca Igor Hajduk. Velika prilika Kupe u 69. minuti kada se njihov igrač Davor Belečić sjurio pred vrata domaćih s desne strane, iz blizine promašuje okvir gola. Mogao je utakmicu zaključiti udarac iz daljine Pere Milatovića, golman Kušević ispratio je loptu pogledom u gol no ona je odsjela na vratnici. Stezala je Kupa obruč pred kraj susreta oko domaćih vrata, sve nade uklonio im je nakon proigravanja Milatovića iz kontre Igor Hajduk, bijegom pred gostujući gol postavlja konačni rezultat 3:1.
Spomenimo da se ostale utakmice 2. kola velikogoričkog kupa igraju početkom travnja.

MRACLIN – KUPA 3:1

Mraclin. Igralište Stara graba. Noćna utakmica. Gledatelja 50.
Sudac: Kelihar. Pomoćnici: Rožić i Bratković.

STRIJELCI: 1:0 – Roginić (7), 1:1 – M. Vranešić (22), 2:1 – Hajduk (57 – 11 m), 3:1 – Hajduk (88).

MRACLIN: Dražić, J. Cvetnić (od 40. Petravić), J. Domitrović, Onić, Skrbin, B. Dandić (od 46. Vidović), Klarić, L. Kos (od 88. Debijađi), Milatović, Roginić (od 88. L. Golubić), Hajduk. TRENER: Damir Milanović.

KUPA: Kušević, Lukinić (od 55. Pirša), L. Klasnić (od 86. I. Klasnić), Šestak, I. Petković, M. Vranešić, M. Petković, Ruklić, I. Šandor (od 55. Grahovac), Brajković, D. Vranešić (od 65. Belečić). TRENER: Miroslav Lukinić.

IGRAČ UTAKMICE: Igor Hajduk.