Prijava

Vaša prijava

Gorička sportska obitelj raste iz dana u dan. “Svi sportovi su jedanko bitni” poručio je gradonačelnik Ačkar

[]

Velika Gorica, kada su u pitanju sportaši, raste iz dana u dan. Zajednica sportskih udruga Grada Velike Gorice broji više od 4 500 natjecatelja i više od 6 500 tisuća sportaša koji su vezani uz svoje klubove. Gorički sportaši osvajaju brojna odličja, kako na domaćoj sportskoj sceni tako i van Lijepe naše. Gradonačelnik Krešimir Ačkar nastavio je sa svojom praksom prijema uspješnih goričkih sportaša, pa su tako danas u Gradskoj upravi na prijemu bili Nina Vuković iz Maraton kluba Velika Gorica, Jelena Buchberger iz Badminton kluba Velika Gorica, Leo Herić, Elena Pleša i Mateo Tomašić iz Judo kluba Pinky, Vita Tot, Noa Goleš, Ema Tot, Andrija Fabijančić iz SPK Vega,  Nikola Kos iz Šahovskog kluba Polet te  Borna Kompes iz Judo kluba Kokica.

– Ovime želimo poručiti da su svi sportovi jednako bitni te vam obećajem da ćemo na tome raditi u budućim vremenima. Vaši rezultati su impresivni, a bitno je istaknuti kako ste u najmanju ruku prvaci Hrvatske u sportu kojim se bavite. Imamo olimpijskih medalja, europskih i svjetskih priznanja. Samo vi možete znati koliko ste uložili truda, koliko je vaša obitelj uložila žrtve, entuzijazma i koliko ste morali, za razliku od vaših vršnjaka, imati odricanja da bi došli do svog hvalevrijednog rezultata – istaknuo je gradonačelnik Ačkar.

21.03.2022. – Velika Gorica – Prijem mladih goričkih sportaša kod gradonačelnika Krešimira Ačkara – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

– Svako dijete koje možemo povući s ceste i odvratiti od nekih ovisnosti, mi smo napravili puno. Nije nam bitno da to budu vrhunski sportaši već svi oni koji se žele baviti sportom te ćemo se truditi u suradnji s Gradom provoditi nove programe i poboljšati sportsku infrastrukturu kako bi obuhvatili što veći broj naših sugrađana – istaknuo je predsjednik Zajednice, Goran Kovačić te čestitato mladih sportašima na rezultatima.

21.03.2022. – Velika Gorica – Prijem mladih goričkih sportaša kod gradonačelnika Krešimira Ačkara – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Gradonačelnik Ačkar, na kraju je svim sportašima poručio:

– Želim vas motivirati da u budućnosti, sportu i svemu onome u čemu se nalazite, uvijek gledajte da bude ono što ste bili do sada. Vodite računa da budete ponos svojoj obitelji, gradu Velikoj Gorici, ali i da budete primjer i uzor vašim vršnjacima kako bi ih motivirali da se što više njih bavi sportom – zaključio je Ačkar.

21.03.2022. – Velika Gorica – Prijem mladih goričkih sportaša kod gradonačelnika Krešimira Ačkara – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Objava Gorička sportska obitelj raste iz dana u dan. “Svi sportovi su jedanko bitni” poručio je gradonačelnik Ačkar pojavila se prvi puta na cityportal.hr.