Prijava

Vaša prijava

NK Turopoljac iz Kuča organizira humanitarnu utakmicu za malog sumještana Nou

[]

Nogometni klub Turopoljac iz Kuča, na svom igralištu u Knejama, u nedjelju će ugostiti ekipu Sloge iz Križa. No, utakmica osim sportskog dijela ima i jedan drugi, puno veći i važniji, a to je onaj humanitarni. Želja im je pomoći svom sumještaninu i malom heroju Noi Kokanoviću, koji sa svojom godinom života ima niz dijagnoza i treba pomoć kako bi otišao na liječenje.

– Roditelji malog Noe daju sve od sebe da zdravstvene probleme učine lakšim za Nou, a njihove nade povećane su nakon javljanja bolnice iz Istanbula u Turskoj, koja je ponudila svoje usluge za pregled i daljnje liječenje našeg malog mještanina. Svi znamo da liječenje vani nije jeftino pa se uprava kluba odlučila uključiti u humanitarnu akciju – kazali su iz Turopoljca.

Sav prihod od prodaje ulaznica s utakmice protiv Sloge, bit će doniran obitelji malog Noe, a uz taj iznos tu će se naći i donacije članova uprave, igrača i navijača koji će doći na utakmicu.

– Nama sportašima ovo je još jedna prilika da pokažemo svoje sportsko lice i srce te da donacijom pokušamo uljepšati budućnost malog Noe i njegovih roditelja. Na ulazu na igralište, stajat će zapečaćena kutija u koju će svi moći staviti svoju donaciju, ali u nju će ići i svi novci od ulaznica. Ulaz je inače 20 kn, ali za ovakve akcije doniranja nije ograničeno već će se moći donirati prema vlastitom nahođenju – naglasili su iz kluba.

Svi koji žele i mogu pomoći, mogu doći u nedjelju u Kuče na prvenstvenu utakmicu Turopoljca i Sloge koja počinje u 16:30 sati.

Objava NK Turopoljac iz Kuča organizira humanitarnu utakmicu za malog sumještana Nou pojavila se prvi puta na cityportal.hr.