Prijava

Vaša prijava

U tijeku su prijave za Velikogoričku tenisku ligu

[]

Teniski klub ITeam poziva sve tenisače, i one koji se tako osjećaju, da se prijave i sudjeluju u ovogodišnjem izdanju Velikogoričke teniske lige koja će se igrati od travnja do listopada.

– Igra se u pet različitih skupina, djeca, dame, gospoda, rookies i profići. Okupljaju se igrači podjednakog nivoa igre i dogovaraju se za mečeve kako je tko slobodan. Ako igrači ne znaju kojoj bi se skupini pridružili mogu se javiti i savjetovati s voditeljem lige – rekli su nam iz teniskog kluba.

Teniska liga je otvorena za sve, mlade i stare, cure i dečke, a prvi krug prijava traje do 8.travnja, dok će drugi krug trajati tijekom cijele godine.

– Bitno je znati i neka pravila, a to je da u skupini svako sa svakim odigra jedan meč, poraženi imaju pravo na “challenge”. Uzvrat se može tražiti samo jednom, ali pobjednik nije obavezan prihvatiti ga. Mečevi se igraju po dogovoru igrača, na dva dobivena seta s trećim setom ili super tie-breakom do 10 – objašnjavaju iz Kluba.

Završni masters turnir igra se u svakoj kategoriji na kraju sezone, a iz kluba su najavili kako će za tu priliku biti pripremljene nagrade, a sve čeka dobra zabava uz roštilj i odlične mečeve.

Prijaviti se možete voditelju lige na broj 091 33 44 031 (Miha Troha).

Objava U tijeku su prijave za Velikogoričku tenisku ligu pojavila se prvi puta na cityportal.hr.