Prijava

Vaša prijava

U nedjelju košarkaški spektakl. Gorički Bikovi dočekuju aktualnog prvaka Hrvatske

[]

U 5. kolu Lige za prvaka HT Premijer lige Gorica dočekuje aktualnog prvaka Hrvatske – ekipu Zadra, trenutno vodeću ekipu HT Premijer Lige za prvaka. Bit će to spektakl u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani jer atmosferu će po prvi puta zapaliti Turki klupska maskota Gorice koju su izabrali igrači svih goričkih selekcija, a ime mu nadjenuli navijači. Također, Bikove će podržati i velikogorički vatrogasci koji su prije pedesetak godina osnovali prvi košarkaški klub u Velikoj Gorici. Prije utakmice i u pauzama navijače očekuje bogat zabavni program uz Megablast – najbolju velikogoričku plesnu skupinu.

– U nedjelju nam dolazi Zadar. Nadam se da ćemo ih opet dobiti kao i prethodni put. Znam da će biti teško jer Zadar je prvak Hrvatske, ali i mi smo napokon kompletni. Vratio se Baković, vratio se Kalajžić, a danas nam se na treninzima priključio i Sokol. Ima nas deset, trenirat ćemo maksimalno i nadam se dobroj utakmici – zaključio je glavni strateg Bikova, Mladen Starčević.

– U nedjelju očekujemo ekipu Zadra. Mišljenja sam da su oni trenutno u najboljoj formi od svih ekipa u Ligi za prvaka. Što se nas tiče napokon smo svi zdravi, imamo dovoljno vremena do utakmice i ne sumnjam da ćemo biti potpuno spremni. Očekujem zanimljivu i neizvjesnu utakmicu, a našu glavnu prednost vidim u tome što igramo na domaćem terenu, vjerujem pred ispunjenim tribinama i uz glasnu podršku navijača – riječi su Ivana Batura, pouzdanog krila goričkog kluba.

COVID potvrde, a cijena ulaznice je 30 kn, a uz nju će gledatelji dobiti kupon za besplatno piće po izboru. Utakmica se igra u nedjelju u 17 sati uz prijenos na HKS TV-u.

Objava U nedjelju košarkaški spektakl. Gorički Bikovi dočekuju aktualnog prvaka Hrvatske pojavila se prvi puta na cityportal.hr.