Prijava

Vaša prijava

FOTO Rakarje igralo za svog Juru: ‘Da se nikad ne zaboravi…’

['gradska četvrt rakarje', 'hotnews', 'memorijalni turnir jure rajković']

Čim je krenula priča o memorijalnom malonogometnom turniru u čast Juri Rajkoviću u njegovu Rakarju, bilo je jasno da ćemo toga dana spojiti nogomet i – emocije. Rane su i dalje svježe, prošlo je samo godinu dana od nesreće u kojoj je Jure nastradao, a odluka vodstva Gradske četvrti da organizira ovakvo događanje naišao je na opće odobravanje.

I znalo se da će biti lijepo, razigrano i sjetno istovremeno, da će se dio mjesta okupiti oko betonskog igrališta iza dućana… Međutim, ono što se događalo ove subote nadmašilo je sva očekivanja.

– Je, turnir je zaista prošao i više nego odlično. Najvažnije nam je bilo tijekom cijelog dana držati našeg prijatelja Juru u fokusu. Turnir je prošao u sportskom duhu, igralo se do 9 ujutro pa sve do 23 sata navečer. Nakraju su nagrade podijelili Jurini otac i sestra, Željko i Lorena Rajković – istaknuo je tajnik Gradske četvrti Rakarje Damir Zobec.

Prvo mjesto na kraju je pripalo Caffe baru Stari Rim, drugo mjesto osvojila je momčad pod nazivom “Za našeg Juru”, a treće je završilo društvo okupljeno pod nazivom “Pleso”. Pobjednici su imali i najboljeg igrača turnira, Ivana Šestoka, iz drugoplasirane momčadi dolazi najbolji golman Josip Marić, a najbolji strijelac Ivan Kaurin igrao je za trećeplasiranog.

– Još jedno želimo zahvaliti svim igračima, posjetiteljima, obitelji Rajković, Gradu Velika Gorica, gradonačelnik Krešimiru Ačkaru i svima onima koji su nam pomogli u organizaciji. Vidimo se i iduće godine sa istim fokusom, Jure Rajković da se nikada ne zaboravi – završio je tajnik Zobec.

The post FOTO Rakarje igralo za svog Juru: ‘Da se nikad ne zaboravi…’ appeared first on cityportal.hr.


ISPUNITE ANKETU Pomozite dečkima za znanstveni rad

Rušenje gospodarske zgrade u dvorištu PŠ Lukavec