Prijava

Vaša prijava

I ove godine biciklistički maraton Roller Coaster prolazi goričkim krajem, prijavite se

['biciklistički klub dinamo', 'roller coaster', 'vladimir fumić']

Biciklistički klub Dinamo ovog vikenda, u nedjelju 29.svibnja, organizira 2. izdanje biciklističkog maratona “Konzum Roller Coaster 2022.” by Vladimir Fumić.

– Zašto roller coaster? Zato što su sreća, adrenalin, strah i uzbuđenje prisutni od prvog do zadnjeg kilometra na ovoj stazi koju je osmislio Vladimir Fumić – Fuma, idejni začetnik utrke, proslavljeni hrvatski i legendarni zagrebački biciklist koji je ove godine napunio 65 godina i čitav svoj život posvetio biciklizmu – istaknuli su organizatori.

Drugo izdanje biciklističkog maratona prolazit će trasom koja je nepromijenjena u odnosu na lanjsku, sa startom i ciljem u Zagrebu i prolazom trase utrke kroz područje Zagrebačke županije, grada Velike Gorice, te općina Kravarsko, Pokupsko i Pisarovina.

Start utrke je u 10 sati s područja grada Zagreba (ispred Super Konzuma, Sarajevska cesta 6, Travno). Ruta vodi kroz Mičevec, Veliku Mlaku, prema Markuševcu Turopoljskom i dalje do Opatije, Pokupskog, Pisarovine i natrag na cilj u Zagrebu. Završetak utrke predviđen je za 17 sati, a natjecateljima su na raspolaganju dvije rute. Mali biciklistički maraton u dužini od 107 kilometara ili veliki kojim ćete odvoziti 157 kilometara.

– Na utrci očekujemo nastup više od 200 natjecatelja i natjecateljica iz Hrvatske i susjednih zemalja koji će nastupiti u nekoliko kategorija. Namjera nam je da ovo atraktivno biciklističko natjecanje postane tradicionalno, te da po uzoru na slična sportsko-rekreativno-turistička događanja u susjednim državama, u što kraćem vremenskom razdoblju dosegnemo i brojke od više stotina, pa i tisuća sudionika – naglasili su sudionici.

Ukoliko želite sudjelovati, još uvijek se stignete prijaviti do petka u ponoć ovdje na linku.

 

 

The post I ove godine biciklistički maraton Roller Coaster prolazi goričkim krajem, prijavite se appeared first on cityportal.hr.