Prijava

Vaša prijava

Četiri medalje za Akrobatski rock’n’roll klub Gorica na kraju sezone

['ARRK Gorica', 'kvalifikacijski turnir', 'ljetna stanka', 'medalje']

Ekipa Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica u subotu je nastupila na Kvalifikacijskom turniru u Zagrebu s kojeg se vratila s čak četiri medalje.

– Par kojeg čine Leona Hrvačić i David Kovač, trenutačni državni prvaci u kategoriji Mini, potvrdili su svoje mjesto na vrhu i ponovno su osvojili zlatnu medalju. Istu medalju, zlatnog sjaja, osvojila je i formacija “Butterfly” u kategoriji Male formacije 2. Ovo im je četvrti turnir za redom na kojem su osvojile medalje – istaknuli su iz kluba.

Foto: ARRK Gorica

Aktualne državne prvakinje iz formacije “Lollipop” u kategoriji Malih formacija 3 osvojile su 2. mjesto, a ovo im je također četvrta uzastopna medalja na velikim natjecanjima. Još jednu srebrnu medalju osvojila je formacija „Bubblegum“ u kategoriji Ženske juniorske formacije.

Foto: ARRK Gorica

– Viceprvakinje Hrvatske se mogu pohvaliti s medaljama sa svih velikih natjecanja u ovoj sezoni te su s razlogom najtrofejnija formacija kluba – dodali su iz kluba te istaknuli kako gorički plesači s ovim natjecanjem zatvaraju sezonu i odlaze na kratak ljetni predah.

Foto: ARRK Gorica

Svojim izvanrednim rezultatima ove godine itekako su zaslužili odmor te vjerujemo da nas od jeseni ponovno očekuju nove medalje iz ovog trofejnog velikogoričkog kluba. Novi upisi u ARRK Goricu počinju na jesen, a svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932.

Foto: ARRK Gorica

The post Četiri medalje za Akrobatski rock’n’roll klub Gorica na kraju sezone appeared first on cityportal.hr.