Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO Kakav dan na Udarniku! Kad mame igraju, a tate povedu pjesmu…

['dan roditelja', 'hotnews', 'Nk Kurilovec', 'ŠRC Udarnik']

Teško je, realno, zamisliti ugodniju i ljepšu atmosferu od one koja je u srijedu poslijepodne, a onda i do nešto kasnije navečer, vladala na ŠRC-u Udarnik. U srcu Kurilovca – kao da im nije dosta što će za vikend ugostiti više od 600 djece iz devet zemalja na povratničkom Alpas Cupu – vrijedni ljudi iz kluba organizirali su svima oko kluba omiljenu nogometnu feštu.

“Sve je spremno za Dan roditelja”, objavili su ranije u srijedu Kurilovčani na svom Facebooku, a to je značilo da se može krenuti s akcijom. Dok je prvi dio gastronomske ponude dolazio na stol, tamo oko 18 sati, krenule su i prve utakmice, odreda spektakularne. Nesvakidašnje, prožete smijehom i dobrom zabavom, ali i zanimljivim nogometnim rješenjima u izvedbi, primjerice, mama kurilovečkih limača.

Prvo su igrali prstići protiv svojih roditelja, zatim limači protiv roditelja, pa onda i mlađi pioniri, stariji pioniri, a na kraju i kadeti te juniori. Naravno da je u takvim utakmicama dobra zabava zagarantirana, a cijela priča završila je zajedničkim druženjem uz pjesmu, u kojem su dominirali, pogađate, očevi…

The post FOTO/VIDEO Kakav dan na Udarniku! Kad mame igraju, a tate povedu pjesmu… appeared first on cityportal.hr.