Prijava

Vaša prijava

Malonogometno ludilo kreće: Naše tri lige startaju u Kobiliću, Mraclinu i Lučelnici

['breška liga', 'hotnews', 'malonogometna liga turopolja i posvine', 'malonogometna liga vg sjever']

Završetkom posljednjih niželigaških prvenstava prošlog vikenda okončana je još jedna nogometna sezona. Gledajući iz perspektive “velikog” nogometa, to znači da kreće sezona kiselih krastavaca, u iščekivanju prvih transfera, a zatim i početka nove prvenstvene kampanje. Za malonogometaše to, s druge strane, znači da je došlo njihovo vrijeme.

U velikogoričkom kraju u razdoblju do kolektivnog odlaska prema Jadranu odigrat će se tri malonogometne lige, a prva će početi Malonogometna liga VG Sjever. Prve utakmice igraju se na Tijelovo, u četvrtak, a domaćin prvog okupljanja je momčad Selnice. Igrat će se u Kobiliću, prvo kolo donosi sudare Črnkovca i Kurilovca, Ščitarjeva i Rakarja, Obrezine i Velike Mlake, Gradića i Kosnice te Plesa i Mičevca. Dva dana kasnije opet će se igrati na istome mjestu, u Kobiliću, a domaćin će biti Črnkovec.

Istoga dana, u subotu, krenut će i Malonogometna liga Turopolja i Posavine. Već tradicionalno, prvo se kolo igra u Mraclinu, program kreće od 15.30 sati, a parovi su sljedeći: Čička Poljana – Jagodno, Mraclin – Vukovina, Turopolje – Gornje Podotočje, Okuje – Ribnica, Bukevje – Drnek, Čička Lazina – Veleševec, Kuče – Rakitovec.

Da subota u Mraclinu bude potpuno nogometna pobrinut će se 7. Memorijalni malonogometni turnir “Blaž, Žina i Gale”, koji se igra istoga dana na betonskom igralištu od 17 sati.

Već dan kasnije na rasporedu je i drugo kolo lige, ovoga puta u susjednom Turopolju, gdje će igrati Novo Čiče – Kuče, Rakitovec – Čička Lazina, Veleševec – Bukevje, Drnek – Okuje, Ribnica – Turopolje, Gornje Podotočje – Mraclin, Vukovina – Čička Poljana.

Vikend je ovo u kojem će krenuti i treća liga, čuvena Breška liga, koja stiže u svom 19. izdanju. Na bregima će se za početak igrati u Lučelnici, u subotu od 15.30 sti, a igrat će Gornja Opatija – Šiljakovina, Strezojevo – Kozjača, Pokupsko – Kravarsko, Markuševec – Opatija, Velika Buna – Gladovec, Donji Hruševec – Dubranec, Lučelnica – Novo Brdo.

Dan poslije breška karavana seli se u Donji Hruševec, pa vikend potom u Gornju Opatiju i Novo Brdo…

The post Malonogometno ludilo kreće: Naše tri lige startaju u Kobiliću, Mraclinu i Lučelnici appeared first on cityportal.hr.