Prijava

Vaša prijava

Budući Sportski centar Kolareva ima košarkaško s najboljom podlogom u gradu

['GČ Braća Radić', 'hotnews', 'košarkaško igralište', 'sportski centar Kolareva']

U Kolarevoj ulici polako se naziru okviri budućeg Sportskog centra, a prvi koraci u tom smjeru su napravljeni kompletnom obnovom dobro poznatog i omiljenog košarkaškog igrališta.

kosarkasko1 scaled e1656491002613

FOTO: Košarkaško igralište u Kolarevoj/Petra Škrinjarić,citypšortal.hr

– Ovo je dobro poznato košarkaško igralište, gdje su haklale generacije Goričana, već je bilo krajnje vrijeme da se uredi. Gradska četvrt Braća Radić je iskazala potrebu  da se obnovi igralište novom antistresnom podlogom, koja je po svjetskim standardima, novim koševima i novim sadržajima.Nadam se da će ovakva nova igrališta izvući sve više mladih iz stanova i udaljiti ih od poroka. Radi se i podloga za stolni tenis, a u planovima su još i park, fitness na otvorenom, malonogometno igralište ili nešto slično, to ćemo dogovoriti s gradkom četvrti..Posađena su i nova stable, jer uz novu izgradnju je nužna i gradnja zelenila..- rekao je prilikom današnjeg obilaska gradonačelnik Krešimir Ačkar.

kosarkasko2 scaled e1656491054992

FOTO: Košarkaško igralište u Kolarevoj/Petra Škrinjarić,cityportal.hr

Agilni vijećnici Gradske četvrti Braća Radić svjesni su potrebnih dodatnih sadržaja za mlade, kojih je sve više, obzirom na novogradnju i intenzivno doseljavanje novih obitelji, te su zahvalni gradskoj vlasti što ih u tim nastojanjima i podupire.

– Od svih projekata u našoj četvrti, nama mlađima je ovo sigurno jedan od najdražih..Igralište je zbilja puno djece, ali ima i starijih. Reakcije korisnika su jako pozitivne, pogotovo što se tiče ove sjajne podloge, drago nam je da je gradonačelnik nastavio ulaganje u smjeru mladih i još jednom se zahvaljujem svima koji su bili uključeni u projekt koji smo nazvali sportski centar. To nam je želja da ovo postane mjesto okupljališta i novih generacija..

 

The post Budući Sportski centar Kolareva ima košarkaško s najboljom podlogom u gradu appeared first on cityportal.hr.